Libnet.ro
UNICEF

13:00

Investitie de 74,3 milioane euro pentru arii contaminate cu petrol din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitie de 74,3 milioane euro pentru arii contaminate cu petrol din Romania

Comisia Europeana a aprobat o investi and tie de 74,3 milioane de euro in cadrul Fondului European de Dezvoltare Regionala, pentru cura and tarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din diferite jude and te ale Romaniei, potrivit unui raport al Comisiei Europene remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

CE acorda Romaniei 74,3 milioane de euro pentru decontaminarea mai multor zone poluate cu petrol

Comisia Europeana CE) va acorda 74,3 milioane de euro Romaniei pentru curatarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din mai multe judete, potrivit unui comunicat emis de Comisie.

Comisia Europeana acorda Romaniei 74,3 milioane de euro pentru decontaminarea mai multor zone poluate cu petrol

Comisia Europeana CE) va acorda 74,3 milioane de euro Romaniei pentru curatarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din mai multe judete, principalul beneficiar fiind OMV Petrom. Contributia.

Romania si Ungaria primesc 95 de milioane de euro pentru mai multe proiecte comune

Romania si Ungaria vor primi 95 de milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru a dezvolta mai multe programe transfrontaliere. Timisul va fi lider de proiect pentru dezvoltarea unui centru de legume - fructe, care va sprijini producatorii din cele doua parti ale granitei. De asemenea, vor fi finatate doua drumuri in zona Triplex Confinium, dar si studiul de fezabilitate pentru re)construire caii ferate dintre Timisoara si Szeged.

Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 milioane euro in Romania

Valoarea proiectelor pe care compania americana de arhitectura, inginerie si constructii Epstein estimeaza ca le va realiza in 2014 in Romania va totaliza aproximativ 40 milioane euro, nivel similar cu cel de anul trecut. Unul dintre contracte vizeaza o noua fabrica, unde va fi relocata activitatea Aversa.

INUNDATII. Guvernul aloca 15 milioane lei pentru diguri si materiale pentru case

Guvernul va aloca 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice de sistematizare a raurilor Vedea si Teleormanul, proiectul urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii august, au anuntat premierul Ponta si vicepremierul Dragnea, aflati in statul Beiu din Teleorman, potrivit Mediafax.

Opozantul rus Aleksei Navalnii, amendat cu 6.000 de euro, pentru calomnie

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost condamnat, marti, de justitie, sa plateasca o amenda de 300. 000 de ruble 6. 000 de euro) pentru calomnie, relateaza AFP, conform Mediafax.

Romania primeste fonduri europene pentru curatarea ariilor contaminate cu petrol

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 74,3 milioane de euro in cadrul Fondului European de Dezvoltare Regionala, pentru curatarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din diferite judete ale Romaniei. Astfel, tara noastra va putea sa isi respecte obligatiile in domeniul protectiei mediului, prin aceasta investitie contribuindu-se la remedierea daunelor severe aduse mediului si la combaterea poluarii. in plus, vor fi reduse riscurile ecologice implicate de poluarea cu astfel de produse. Pe durata implementarii proiectului vor fi create 30 de locuri de munca.

Nuclearelectrica vrea sa vanda electricitate de aproape 15 milioane euro

Compania de stat Nuclearelectrica SNN), operatorul singurei centrale nuclearelectrice din tara, a pus in vanzare pe bursa de electricitate OPCOM energie in valoare de 66 milioane de lei 14,8 milioane de euro),.

Proiecte de infrastructura de 30 milioane euro, in derulare in Mamaia

Pentru sezonul estival din acest an, operatorii turistici din Mamaia sunt pregatiti sa primeasca un numar de 22. 000 de turisti, dupa cum ne-a spus Nicolae Bucovala, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia.

Elvetia acorda 2,15 milioane franci pentru combaterea spalarii banilor in Romania

Elvetia a acordat Romaniei o finantare nerambursabila de 2,15 milioane de franci elvetieni pentru un proiect vizand combaterea spalarii banilor si a finantarii terorismului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )