Libnet.ro
UNICEF

14:30

Symmetrica, investitii de 23 milioane euro in ultimii 20 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Symmetrica, investitii de 23 milioane euro in ultimii 20 de ani

Symmetrica, producator autohton de pavele si borduri vibropresate, a realizat, in cei 20 de ani de la infiintare, investitii totale de 23 milioane euro, dintre care 18,5 milioane euro directionati catre cele cinci unitati de productie, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Papalekas a strans 144 milioane euro pentru investitii

Investitorul imobiliar grec Ioannis Papalekas a atras 144 milioane euro de pe bursa de la Londra, bani care vor fi utiliza and ti pentru investitii, potrivit unui comunicat publicat ieri de Globalworth, surse din presa transmitand ca fondurile vor fi folosite inclusiv pentru cumpararea cladirii de birouri UniCredit HQ din Capitala Piata Presei).

Investitie de 74,3 milioane euro pentru arii contaminate cu petrol din Romania

Comisia Europeana a aprobat o investi and tie de 74,3 milioane de euro in cadrul Fondului European de Dezvoltare Regionala, pentru cura and tarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din diferite jude and te ale Romaniei, potrivit unui raport al Comisiei Europene remis redactiei.

Spania a inregistrat cea mai mare crestere economica din ultimii sase ani, in primul trimestru

Spania a inregistrat in primul trimestru o crestere economica de 0,4%, potrivit estimarii bancii centrale. Cresterea este cea mai rapida din ultimii sase ani si dubla fata de trimestrul anterior, cu toate.

Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 milioane euro in Romania

Valoarea proiectelor pe care compania americana de arhitectura, inginerie si constructii Epstein estimeaza ca le va realiza in 2014 in Romania va totaliza aproximativ 40 milioane euro, nivel similar cu cel de anul trecut. Unul dintre contracte vizeaza o noua fabrica, unde va fi relocata activitatea Aversa.

Clujul va avea un nou parc industrial. Investitia se ridica la 8 milioane de euro

Un nou parc industrial se contruieste in comuna Feleacu, la iesirea din Cluj-Napoca. Investitia de 36,6 milioane de lei 8 milioane de euro) va fi realizata din fonduri europene, guvernamentale si din bugetul Consiliului Judetean Cluj. Termenul de finalizare este de 20 de luni.

Portughezii de la Coindu investesc 10 milioane de euro intr-o fabrica la Severin

Compania portugheza Coindu va investi 10 milioane de euro intr-o fabrica de productie de echipamente auto portiere si mobilier) pentru BMW, Volkswagen, Audi si Mercedes, iar lucrarile de constructie vor incepe in perioada imediat in municipiul Drobeta Turnu Severin.

Proiecte de infrastructura de 30 milioane euro, in derulare in Mamaia

Pentru sezonul estival din acest an, operatorii turistici din Mamaia sunt pregatiti sa primeasca un numar de 22. 000 de turisti, dupa cum ne-a spus Nicolae Bucovala, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia.

Nuclearelectrica vrea sa vanda electricitate de aproape 15 milioane euro

Compania de stat Nuclearelectrica SNN), operatorul singurei centrale nuclearelectrice din tara, a pus in vanzare pe bursa de electricitate OPCOM energie in valoare de 66 milioane de lei 14,8 milioane de euro),.

Noi schimbari la Pro TV: jurnalistii Claudiu Pandaru si Cristian Hostiuc, eliminati din emisiunea Dupa 20 de ani

Jurnalistii Claudiu Pandaru, redactor-sef la Gandul. info, si Cristian Hostiuc, director editorial la Ziarul Financiar, nu vor mai fi prezenti in cadrul talk-show-ului Dupa 20 de ani, difuzat de Pro TV, relateaza site-urile Paginademedia. ro si Reportervirtual. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )