Libnet.ro
UNICEF

14:30

Investitii de 90 de milioane de euro pentru procesarea lucernei in Insula Mare a Brailei

Antena3 Antena3,
Investitii de 90 de milioane de euro pentru procesarea lucernei in Insula Mare a Brailei

Cea mai mare ferma din Romania si din Sud-Estul Europei, Agricost Braila, va ingloba 12. 500 de hectare de lucerna, dupa investitii de aproape 90 de milioane de euro, potrivit informatiilor furnizate de. continuă pe Antena3

Finantare de peste 6 milioane euro pentru imbunatatirea prognozelor meteo

Ministerul Mediului vizeaza atragerea unei finantari de peste 6 milioane de euro pentru un proiect c.

Ministerul Fondurilor Europene: 20 milioane euro pentru prevenirea bolilor cardiovasculare

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene lanseaza, astazi, apelul Totul pentru inima ta Program de screening pentru identificarea.

Fonduri europene 2019: SRL, PFA si alte firme cer max. 600.000 Euro - max. 1,5 milioane Euro pentru afaceri cu sucuri, gem, cidru, tuica

In perioada aceasta se fac deja inscrieri online pentru fondurile europene cu limite maxime de la 600. 000 de euro pana la 1,5 milioane de euro destinate firmelor romanesti, de la microintreprinderi pana la cele mari, organizate ca SRL, PFA si in alte forme, pentru afaceri cu procesarea fructelor. Se cer bani pentru productia de sucuri naturale, gemuri, bauturi alcoolice slabe, ca cidrul, sau tari, precum tuica romaneasca, prin submasura 4. 2a - PNDR.

Presa: Fiorentina, oferta de 12 milioane de euro pentru Vlad Chiriches

Vlad Chiriches 29 de ani) ar putea sa plece de la Napoli la finalul perioadei de transferuri. Fundasul nationalei Romaniei a primit mai multe oferte, dar ultima se pare ca se apropie cel mai mult de pretentiile financiare ale napoletanilor.

Ocna Sibiu primeste 7,6 milioane lei pentru modernizare

Ocna Sibiului va beneficia de investitii in valoare de 7,6 milioane lei pentru modernizarea parcului balnear, amenajarea unui camping turistic si a unui parc de rulote, potrivit Ministerului Turismului.

Investitii in Insula Mare a Brailei: Tractoare ghidate automat, statii meteo si fabrici pentru uscarea lucernei

Investitii masive in Insula Mare a Brailei. 35 de tractoare cu ghidare automata vor ajunge la compania Agricost, pana la sfarsitul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le.

Renato Sanches, de la Bayern la Lille in schimbul a 20 de milioane de euro

Clubul francez de fotbal Lille OSC a ajuns la un acord cu campioana Germaniei, Bayern Munchen, careia ii va achita 20 milioane euro in schimbul internationalului portughez Renato Sanches, informeaza LEquipe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )