Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioana are 16 ani, este din Iasi si se prostitueaza. Nu aveam bani de mancare si bunicii traiesc din pensie. Cat sa mai stau pe capul lor?

Antena3 Antena3,
Ioana are 16 ani, este din Iasi si se prostitueaza. Nu aveam bani de mancare si bunicii traiesc din pensie. Cat sa mai stau pe capul lor?

Ioana are 16 ani, este din Iasi si spune ca saracia a impins-o la prostitutie. Eu nu mai stiam ce sa fac, nu aveam bani de mancare si bunicii mei traiesc din pensie. Cat sa mai stau pe capul lor? Am a. continuă pe Antena3

Cazul unui FALS AVOCAT din Iasi: A acordat servicii judiciare, cu toate ca nu a dat niciodata examen de intrare in Barou. in realitate, barbatul este doar consilier juridic

Dupa falsul medic italian care a operat pacienti la mai multe clinici din Romania, apar si alte cazuri ale unor persoane care practica diverse meserii desi nu au dreptul legal de a face acest lucru. Este situatia.

Incredibil cum a incercat o adolescenta din Iasi sa-si puna capat zilelor. Familia a gasit-o la timp

O tanara de 18 ani din Iasi a incercat sa-si ia viata cu o substanta folosita pentru curatarea vasului de WC. Fata a baut Domestos si la scurt timp i s-a facut rau. Familia a gasit-o la timp.

Aveau 16 ani cand s-au cunoscut si s-au indragostit unul de altul. Dar in scurt timp, adolescentul avea sa afle cine era cu adevarat femeia care i-a furat inima: Am fost atat de aproape de moarte

Aveau 16 ani cand s-au cunoscut si s-au indragostit unul de altul. Dar in scurt timp, adolescentul avea sa traiasca un cosmar alaturi de femeia care i-a furat inima. Ajuns la 22 de ani, Alex Skeel.

A fost agresat si lovit de mai multi tineri pe terasa unui bar din Focsani. Adolescentul de 16 ani a ajuns de urgenta la spital

Cinci tineri din Focsani, cu varste cuprinse intre 19 si 23 de ani, sunt cercetati de politie, dupa ce un adolescent de 16 ani a reclamat ca ar fi fost agresat de mai multe persoane, pe terasa unui bar din.

CARMEN HARRA arunca BOMBA: Nu apuca 60 de ani! Este vorba despre...

Carmen Harra mai face o marturisire socanta. Celebra prezicatoare a declarat ca a stiut inca de cand s-a casatorit ca sotul ei va muri inainte de a implini 60 de ani. L-am cunoscut pe sotul.

Accident mortal in judetul Bihor. Un adolescent a murit, iar o fata de 12 ani este grav ranita

Accident socant, un adolescent a murit, iar o fata de 12 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce soferul masinii in care se aflau a izbit un parapet. Tragedia s-a produs pe un drum din Bihor, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1899 seconds )