Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iohannis, atacat din toate partile pentru reactia in scandalul Hexi Pharma. Presedintele, acuzat ca spala imaginea SRI (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, atacat din toate partile pentru reactia in scandalul Hexi Pharma. Presedintele, acuzat ca spala imaginea SRI (VIDEO)

Critici dure la adresa lui Klaus Iohannis in plin scandal al dezinfectantilor de la Hexi Pharma. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu sustine ca seful statului spala imaginea SRI in tot acest scandal si. continuă pe B1

Shopping Ads, reclame in rezultatele din Google Images pentru magazinele online

Google a lansat un nou serviciu dedicat advertiserilor numit Google Shopping Ads, care le va permite acestora sa afiseze reclame in rezultatele din Google Images Mobile pentru magazinele online.

Tanar din Chisinau, retinut pentru ca ar fi strans informatii militare in Ucraina in favoarea separatistilor din Lugansk

Un tanar de 28 de ani banuit ca ar fi asigurat mercenarii cu informatii necesare pentru a desfasura actiuni militare a fost retinut de Procuratura municipiului Chisinau. Mai mult, tanarul ar fi.

Teroare islamica: Opt fotomodele din Iran, arestate pentru ca au facut publice fotografii in care nu purtau hijab (FOTO)

Am descoperit ca pe 20% dintre conturile de Instagram din Iran apar astfe de fotografii imorale, care promoveaza o cultura anti-islamica, dar si depravarea, a declarat Javad Babaei, adaugand ca este.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )