Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis, despre coronavirus: Nu exista niciun motiv real de panica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis, despre coronavirus: Nu exista niciun motiv real de panica

Prea159;edintele Klaus Iohannis a dat asigurari ca nu exista niciun motiv real de panica an contextul situaapoundiei generate de apariapoundia cazurilor de coronavirus an Europa a159;i de confirmarea unui caz pe teritoriul Romacentniei, el precizacentnd ca instituapoundiile. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis, despre coronavirus: Nu exista niciun motiv real de panica Provoaca in marea majoritate a cazurilor doar simptome usoare, dureri in gat, tuse si febra, ca in orice raceala

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi, printr-o postare pe Facebook, ca situatia privind coronavirusul trebuie tratata cu toata seriozitatea, dar nu exista niciun motiv real de panica. Infectia cu acest virus provoaca in marea majoritate a cazurilor doar simptome usoare, dureri in gat, tuse si febra, ca in orice raceala, subliniaza seful statului.

KLAUS IOHANNIS IN CONTEXTUL APARITIEI CORONAVIRUSULUI: Nu exista niciun motiv real de panica

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari joi ca nu exista niciun motiv real de panica in contextul situatiei generate de aparitia cazurilor de coronavirus in Europa si de confirmarea unui caz pe teritoriul Romaniei, el precizand ca institutiile responsabile au luat toate masurile pentru a impiedica raspandirea acestui virus in tara noastra si a limita efectele sale negative, conform Agerpres.

CORONAVIRUS |Iohannis: Trebuie sa aplicam cu rigurozitate recomandarile autoritatilor si sa ne informam din surse oficiale. Nu exista niciun motiv real de panica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca romanii trebuie sa trateze cu toata seriozitatea situatia generata de raspandirea coronavirusului, dar nu trebuie sa intre in panica. Infectia cu acest virus.

Antrenor roman intors din Italia despre coronavirus: Aici e mai mare panica

Delegatia lotului national de caiac-canoe a sosit in tara dupa un stagiu de pregatire efectuat in Italia, tara intrata puternic in isteria provocata de coronavirus.

Iohannis, dupa primul caz de coronavirus in Romania: Nu e niciun motiv real de panica

Presedintele Klaus Iohannis face un apel la calm, dupa ce a aparut primul caz de coronavirus si in Romania si cere populatiei sa asculte sfaturile avizate ale medicilor, pentru a tine la distanta o epidemie de panica, cu consecinte nocive pentru semenii nostri.

Conferinta MAI: Nu exista cazuri de coronavirus in Romania Nu exista niciun test in desfasurare pentru coronavirus 6 persoane in carantina, in Bucuresti si cam 1.000 persoane la domiciliu

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei Bals Adrian Streinu Cercel a declarat, luni seara, la sfarsitul conferintei Ministerului de Interne, ca in Romania nu exista niciun caz de coronavirus, ca s-au facut mai multe teste, dar persoanele testate nu aveau virusul, iar acum nu exista niciun test in lucru nefiind cazul. Ministrul Costache spune ca mai sunt inca sase persoane in carantina, in Bucuresti si cam 1. 000 persoane la domiciliu.

Niciun roman nu are coronavirus. Exista doua dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Pana miercuri la pranz, nu exista niciun cetatean roman pentru care sa fi fost confirmata infectarea.

Ministerul Sanatatii: in Romania nu exista niciun caz de coronavirus

Ministerul Sanatatii, Victor Costache, anunta ca in acest moment, in Romania, nu exista niciun caz de infectie cu noul coronavirus infectia COVID-19). Autoritatile continua insa masurile de prevenire si limitare a eventualelor imbolnaviri cu acest virus.

Dr. Streinu Cercel: in acest moment, nu exista niciun test in desfasurare pentru coronavirus

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei Bals Adrian Streinu Cercel a declarat, luni seara, la sfarsitul conferintei Ministerului de Interne, ca in Romania nu exista niciun caz de coronavirus, ca s-au facut mai multe teste, dar persoanele testate nu aveau virusul, iar acum nu exista niciun test in lucru nefiind cazul.

Ludovic Orban: Nu exista niciun cetatean roman diagnosticat cu coronavirus in Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca nu exista niciun cetatean roman in Romania diagnosticat cu coronavirus.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )