Libnet.ro
UNICEF

09:15

KLAUS IOHANNIS IN CONTEXTUL APARITIEI CORONAVIRUSULUI: Nu exista niciun motiv real de panica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS IN CONTEXTUL APARITIEI CORONAVIRUSULUI: Nu exista niciun motiv real de panica

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari joi ca nu exista niciun motiv real de panica in contextul situatiei generate de aparitia cazurilor de coronavirus in Europa si de confirmarea unui caz pe teritoriul Romaniei, el precizand ca institutiile responsabile au luat toate masurile pentru a impiedica raspandirea acestui virus in tara noastra si a limita efectele sale negative, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, despre coronavirus: Nu exista niciun motiv real de panica

Prea159;edintele Klaus Iohannis a dat asigurari ca nu exista niciun motiv real de panica an contextul situaapoundiei generate de apariapoundia cazurilor de coronavirus an Europa a159;i de confirmarea unui caz pe teritoriul Romacentniei, el precizacentnd ca instituapoundiile.

Iohannis, despre coronavirus: Nu exista niciun motiv real de panica Provoaca in marea majoritate a cazurilor doar simptome usoare, dureri in gat, tuse si febra, ca in orice raceala

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi, printr-o postare pe Facebook, ca situatia privind coronavirusul trebuie tratata cu toata seriozitatea, dar nu exista niciun motiv real de panica. Infectia cu acest virus provoaca in marea majoritate a cazurilor doar simptome usoare, dureri in gat, tuse si febra, ca in orice raceala, subliniaza seful statului.

CORONAVIRUS |Iohannis: Trebuie sa aplicam cu rigurozitate recomandarile autoritatilor si sa ne informam din surse oficiale. Nu exista niciun motiv real de panica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca romanii trebuie sa trateze cu toata seriozitatea situatia generata de raspandirea coronavirusului, dar nu trebuie sa intre in panica. Infectia cu acest virus.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, dupa sedinta CSAT, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania.

Klaus Iohannis, dupa CSAT-ul dedicat coronavirusului: Nu exista motive de panica Plus un apel catre mass-media: Informati corect si constant, dar de o maniera echilibrata si fara excese

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, reunit miercuri pentru a analiza situatia generata de evolutia coronavirusului in Europa, a decis alocarea de catre Guvern a resurselor financiare pentru achizitia de echipamente individuale de protectie. Totodata, Ministerul Sanatatii va asigura personalul medical necesar in punctele de trecere a frontierei cu specialisti din directiile de sanatate publica, inclusiv prin detasare din alte judete si unitati sanitare, a anuntat Klaus Iohannis, la finalul sedintei CSAT.

Klaus Iohannis, anunt despre virusul ucigas: Nu avem niciun caz de coronavirus. Convoc CSAT

Klaus Iohannis a vorbit luni dupa-amiaza despre coronavirus. Presedintele sustine ca nu exista niciun caz de coronavirus in Romania, pana la acest moment.

KLAUS IOHANNIS: Nu voi desemna niciun premier PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine luni, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa privind epidemia de coronavirus, acesta spunand ca va convoca miercuri Consiliul Suprem de Aparare al Tarii. in ceea ce priveste decizia CCR, Presedintele Iohannis sustine ca PSD a creat o noua criza, aprofundata de CCR.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Nu avem niciun caz de coronavirus confirmat, dar va trebui sa fim pregatiti. Convoc CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu avem niciun caz de coronavirus inregistrat in Romania pana prezent dar trebuie sa fim pregatiti daca lucrurile evolueaza negativ. Seful statului a lansat un apel la mass media sa evite senzationalul si stirile cu impact emotional ridicat care pot amplifica sentimentul de panica dar si la politicieni, care nu trebie sa speculeze aceasta situatie in mod oportunist.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 19:00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, marti, incepand cu ora 19:00, la Palatul Cotroceni. Evenimentul vine in contextul in care agenda publica este marcata de doua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )