Libnet.ro
UNICEF

14:00

Iohannis: Nu se discuta despre taieri de salarii si pensii. E exclus asa ceva!

Antena3 Antena3,
Iohannis: Nu se discuta despre taieri de salarii si pensii. E exclus asa ceva!

Nu s-a vehiculat niciodata o taiere de pensii sau de salarii. Asta e o prostie PSD-ista, aruncata in spatiul public din motive electorale, a spus Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Iohannis: Nu se discuta despre taieri de salarii si pensii. E exclus

Presedintele Klaus Iohannis a exclus, miercuri, posibilitatea unor taieri de salarii si pensii, in contextul bugetului pentru anul viitor, sustinand ca astfel de informatii reprezinta o prostie pesedista aruncata in spatiul public.

VIDEO Klaus Iohannis: Decizia de a deschide scolile, desi nu e usoara, e corecta si necesara Nu se discuta despre taieri de salarii si pensii, e exclus asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a aparat miercuri seara, intr-o conferinta de presa, decizia de redeschidere a scolilor, in conditiile in care limitarea accesului la educatie are consecinte majore asupra generatiilor tinere. Per ansamblu, seful statului este multumit de modul in care autoritatile centrale, locale si profesorii au gestionat redeschiderea anului scolar si, daca admite ca exista si exceptii, acestea urmeaza a fi rezolvate punctual.

Klaus Iohannis, despre cresterea pensiilor si alocatiilor: Atat s-a putut! N-ar fi existat banii nici daca nu aveam epidemia. Nu se discuta despre taieri de salarii si pensii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, in conferinta de presa sustinutaa miercuri, la Palatul Cotroceni, ca atat majorarea pensiilor facuta de la 1 septembrie, cat si dublarea esalonata a alocatiilor.

Putin il primeste luni pe Lukasenko pentru a discuta despre energie si conflicte regionale in Europa

Vladimir Putin il primeste luni pe Aleksandr Lukasenko pentru a discuta, intre altele, despre cooperarea energetica intre Rusia si Belarus si despre conflictele regionale din Europa, a anuntat miercuri Kremlinul, relateaza Reuters, conform news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2344 seconds )