Libnet.ro
UNICEF

15:01

Iohannis, dupa atacul din Viena: Condamn cu putere aceste acte oribile de teroare

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, dupa atacul din Viena: Condamn cu putere aceste acte oribile de teroare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a exprimat solidaritatea cu Austria, condamnand atacul terorist din Viena care s-a soldat cu o persoana decedata si mai multe persoane ranite. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre atacul din Viena: Condamn cu tarie aceste acte de teroare. Romania este solidara cu Austria Reactiile liderilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, in noaptea de luni spre marti, in urma atacului armat comis la Viena. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului condamna actele atroce de teroare din.

Marea Britanie a ridicat nivelul de alerta terorista de la substantial la sever, dupa atacul din Viena

Marea Britanie a ridicat nivelul de alerta terorista de la substantial la sever. Asta inseamna ca autoritatile considera ca un atac este foarte probabil. Pe de alta parte, nu au o informatie.

Atacul din Viena Ultimul bilant: Patru morti, sapte raniti in stare grava Nu exista dovezi privind existenta unui al doilea atacator Cetateni rusi, printre suspectii arestati

Cel putin 4 persoane au murit luni seara la Viena in urma unui atac terorist islamist: doi barbati si doua femei, care se aflau in centrul orasului, potrivit ultimelor informatii citate de Reuters. Atacatorul islamist care a deschis focul in apropierea unei sinagoge a fost impuscat de autoritati. Mai multe persoane sunt internate in spital, dintre care sapte sunt in stare grava. Casa atacatorului a fost deja perchezitionata, a transmis seful politiei marti dimineata, intr-o conferinta de presa extraordinara. Ministrul de Interne, Karl Nehammer, a declarat ca nu exista dovezi in acest stadiu privind existenta unui al doilea atacator, desi initial s-a crezut ca au fost mai multi implicati in atentat. 35: Statul Islamic revendica atacul din Viena 19. 20: Doi tineri elvetieni, de 18 si 24 de ani, au fost arestati marti la Winterthur, langa Zurich, in nordul Elvetiei, in legatura cu atacul jihadist de la Viena, a spus politia. 55: Atacatorul a reusit sa insele programul de deradicalizare ministru)18. 47 Printre persoanele arestate de autoritatile austriece se numara si cetateni rusi din Caucazul de Nord, a anuntat ambasadorul rus din Viena.

Statul Islamic revendica atacul din Viena

Statul Islamic a revendicat marti atacul din Viena de luni in care patru persoane au fost ucise, relateaza Reuters, citand agentia de propaganda Amaq News.

IOHANNIS, DUPA ATACUL DE LA VIENA: Condamn cu fermitate aceste acte de teroare

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacul terorist care a avut loc ieri seara la Viena, soldat cu cel putin un mort si 15 raniti.

Klaus Iohannis califica drept atroce atacul terorist din Viena: Romania se solidarizeaza cu Austria

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat, luni, dupa atacul terorist din Viena, pe care il califica, intr-un mesaj pe Twitter, ca fiind un act de teroare atroce.

Un tanar palestinian, erou dupa atacul terorist de la Viena: Cum a reusit sa salveze viata unui politist in trecut, i s-a interzis sa cumpere o casa in Austria pentru ca este musulman

Un tanar palestinian in varsta de 23 de ani este considerat erou in Austria, dupa ce a salvat viata unui politist care a fost impuscat in timpul atacului terorist care a fost comis luni seara, la Viena. Nu.

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, dupa atacul terorist din Viena: Raspunsul Europei va fi opus celui vizat de terorism

Primarul Timisoarei, germanul Dominic Fritz, a reactionat dupa atacul terorist din Viena, unde patru civili au fost ucisi de teroristi.

Atacul terorist din Viena a fost revendicat de Statul Islamic

Atacul terorist din Viena a fost revendicat, marti, de gruparea Statul Islamic, informeaz Reuters, care citeaza agentia de propaganda Amaq News. Patru civili si un atacator au murit, iar alte 22 de persoane au fost.

Digi24: Cine sunt cei patru oameni ucisi in atacul terorist din Viena. Martor: Nu tragea la intamplare. A ucis cu sange rece

Patru persoane au fost ucise si mai multe ranite in atacul terorist de luni noaptea, din Viena. Atacatorul a fost ucis de fortele de ordine. Alte 14 persoane au fost retinute si audiate in acest caz. Martorii descriu momentele de groaza prin care au trecut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )