Libnet.ro
UNICEF

15:00

Iohannis a primit raspunsul de la SRI in cazul Codului Silvic: Nu exista nicio dovada, niciun indiciu ca s-ar fi facut trafic de influenta in aceasta chestiune (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis a primit raspunsul de la SRI in cazul Codului Silvic: Nu exista nicio dovada, niciun indiciu ca s-ar fi facut trafic de influenta in aceasta chestiune (VIDEO)

In cadrul conferintei de presa de joi dinainte plecarii la summit-ul de la Riga, pre;edintele a vorbit despre afirmatiile facute de premier despre existenta unui trafic de influenta in cazul Codului. continuă pe B1

Klaus Iohannis a primit raspunsul de la SRI privind acuzatiile de trafic de influenta la Codul Silvic, dar nu il da in judecata pe Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat joi ca a primit raspunsul de la Serviciul Roman de Informatii, caruia i-a solicitat sa verifice acuzatiile primului ministru privind un presupus trafic de influenta in privinta Codului Silvic, iar acest raspuns a fost negativ, dar nu il va da in judecata pe Victor Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu vreau sa sesisez CCR pe tema Codului Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni,, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are de gand sa sesize Curtea Constitutionala pe tema Codului Silvic, atat timp cat inca se poate rezolva situatia.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu vreau sa sesisez CCR pe tema Codului Silvic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are de gand sa sesize Curtea Constitutionala pe tema Codului Silvic, atat timp cat inca se poate rezolva situatia.

Ce spune Traian Basescu despre scandalul Codului Silvic

Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook in care a subliniat ca adevarata problema din toata disputa pe marginea codului Silvic o reprezinta defrisarile irationale, si a criticat actorii implicati in scandal ca nu vor sa se atinga de fondul cauzei.

Ponta, despre Legea Codului Silvic: Astazi a fost o zi speciala

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa ce a fost aprobata Legeea Codului Silvic ca astazi a fost o zi speciala, mai ales ca a fost aprobat proiectul de lege la forma initiala.

Camera Deputatilor va discuta miercuri cererea de reexamminare a Codului Silvic

Camera deputatilor va discuta miercuri cererea de reexaminare a Codului Silvic, precum si proiectul legii insolventei persoanei fizice, a anuntat, luni, secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, informeaza.

Basescu, despre disputa Ponta-Iohannis pe tema Codului Silvic: Nicio tabara nu vrea incetarea taierilor. Ce propune fostul presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat duminica, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, conflictul aparut intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta referitor la noul Cod Silvic care urmeaza sa fie dezbatut de Camera Deputatilor.

Deputatii au adoptat legea Codului Silvic, dupa ce au respins cererea de reexaminare a lui Iohannis

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis la Codul Silvic, adoptand, cu 218 voturi pentru, 11 abtineri si 95 impotriva, legea in forma initiala, relateaza Mediafax .

Cum sa nu mai vezi padurea de copaci: viciile ascunse si efectele perverse ale Codului Silvic

Se spune ca Sostakovici ar fi primit de la Stalin o Volga. Numai ca nu era Volga, ci bicicleta, si nu i-a dat-o, ci i-a luat-o. La fel stau lucrurile si cu noul Cod Silvic. Discutiile in jurul sau au degenerat intr-un scandal politic, insa miezul problemei a ramas complet ignorat: stoparea taierilor ilegale si portitele ce permit defrisarile padurilor mai mici de 10 hectare, scrie Adevarul Financiar.

Deputatii au adoptat forma initiala a Codului silvic

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat Codul Silvic in forma initiala, cu 218 voturi pentru si 95 voturi impotriva, respingand cererea de reexaminare a Presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )