Libnet.ro
UNICEF

15:01

IOHANNIS: Vom continua demersurile pentru sporirea prezentei aliatilor in structurile NATO de pe teritoriul Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Vom continua demersurile pentru sporirea prezentei aliatilor in structurile NATO de pe teritoriul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la festivitatile de Ziua Marinei, ca, in ultimii ani, Romania si-a consolidat statutul de aliat si actor regional care participa activ la asigurarea securitatii euro-atlantice si internationale. Seful statului a precizat ca Romania va continua demersurile pentru sporirea prezentei aliatilor in structurile NATO de pe teritoriul tarii noastre, conform Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Vom continua demersurile pentru sporirea prezentei aliatilor in structurile NATO de pe teritoriul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la festivitatile de Ziua Marinei, ca, in ultimii ani, Romania si-a consolidat statutul de aliat si actor regional care participa activ la asigurarea securitatii euro-atlantice si internationale. Seful statului a precizat ca Romania va continua demersurile pentru sporirea prezentei aliatilor in structurile NATO de pe teritoriul tarii noastre.

Grecia continua restrictiile pentru Romania. Ce trebuie sa afle toti turistii

Pentru a limita raspandirea epidemiei de coronavirus pe teritoriul ei, Grecia a impus noi interdictii si restrictii pentru cei ce-i calca granitele, printre acestia numarandu-se si cetatenii romani. Grecia continua cu restrictiile pentru cetatenii care vin din Romania. Ce trebuie sa stie toti turistii care vor sa mearga acolo Autoritatile din Grecia au extins interdictiiile .

FLORIN CITU: Vom continua programul Fidelis

Ministerul Finantelor va veni cu noi emisiuni de titluri de stat Fidelis, destinate persoanelor fizice, a precizat astazi ministrul Florin Citu, cu ocazia intrarii la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a titlurilor pentru populatie, ce au cumulat subscrieri de peste doua miliarde de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )