Libnet.ro
UNICEF

10:31

Absente marcante in Parlament la votul in cazul Elena Udrea

România Liberă România Liberă,
Absente marcante in Parlament la votul in cazul Elena Udrea

Deputatul Victor Ponta nu a participat, luni seara, la votul din Parlament pe cererile DNA de urmarire penala si de arestare preventiva a Elenei Udrea. continuă pe România Liberă

Absenta marcanta in Parlament la votul in cazul Elena Udrea

Deputatul Victor Ponta nu a participat, luni seara, la votul din Parlament pe cererile DNA de urmarire penala si de arestare preventiva a Elenei Udrea.

UPDATE. Comisia Juridica, avize pozitive in cazul Elena Udrea. Ce a declarat deputata inainte si dupa sedinta

Deputatii din Comisia Juridica se vor intalni ,in regim de urgenta, duminica, la ora 16. 30, pentru a discuta cele doua solicitari ale DNA referitoare la incuviintarea arestarii deputatului Elena Udrea, a declarat, joi, presedintele Comisiei, Bogdan Ciuca, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu, despre votul in cazul Elenei Udrea: Orice fel de opozitie inseamna o mie de pasi inapoi in reforma

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, intrebata cum va vota PNL, in plenul Camerei Deputatilor, la cererea DNA privind arestarea deputatei Elena Udrea, ca orice fel de opozitie de a vota o.

VIDEO Elena Udrea, gest controversat in timpul votului din Parlament/ Udrea: E un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula

Fostul ministru Elena Udrea a facut un gest controversat luni, in Parlament, in timpul sedintei in care deputatii urmau sa dea votul pe mai multe cereri ale DNA care o privesc si care vizeaza incuviintarea urmaririi penale si arestarea sa preventiva in doua dosare, Gala Bute si Microsoft. UPDATE Udrea explica pe facebook gestul facut: Vad ca gestul meu Parlament in care am dus mana la nas a creat mare valva si s-a transformat in subiect de analiza semiotica. In realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula.

Elena Udrea, gest controversat la finalul discursului din Parlament: E un semn pentru o persoana draga, ca totul e in regula (FOTO)

Elena Udrea a atras atentia jurnalistilor, in timpul votului privind arestarea sa preventiva si inceperea urmaririi penale din Parlament, cu un gest controversat. Deputatul si-a atins nasul cu degetul de mai mult.

Elena Udrea, gest controversat la finalul discursului din Parlament: E un semn pentru o persoana draga, ca totul e in regula (VIDEO)

Elena Udrea a atras atentia jurnalistilor, in timpul votului privind arestarea sa preventiva si inceperea urmaririi penale din Parlament, cu un gest controversat. Deputatul si-a atins nasul cu degetul de mai mult.

Elena Udrea va merge, vineri, la Parlament, pentru a-si vedea dosarul

Deputatul Elena Udrea a declarat ca va merge, vineri, la Parlament, pentru a-si vedea dosarul, informeaza Mediafax.

Cum s-a aparat Elena Udrea in fata colegilor din Parlament

Deputatul Elena Udrea, a declarat, luni, in Plenul Parlamentului, reunit pentru a lua o decizie cu privire la cererile DNA, ca doreste sa aiba un singur discurs privitor la acuzatiile facute pe numele ei.

UPDATE: Elena Udrea poate fi ARESTATA. Toate cererile DNA, aprobate de Parlament

Camrea deputatilor a avizat, luni seara, toate cele sase cereri ale DNA, in cazul deputatei Elena Udrea.

Gestul facut de Elena Udrea in Parlament, explicat la Sinteza Zilei. Ce a scris Udrea pe Facebook

Elena Udrea a facut, in mod repetat, un gest cel putin dubios in timpul discursului sau in Parlament. Aceasta si-a atins de mai multe ori nara dreapta. Gestul a fost comentat si explicat de invitatii emisiunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )