Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Basescu recunoaste ca s-a mutat la Scrovistea. Locuieste in 120 de metri patrati, pentru a nu incarca factura la intretinere

Antena3 Antena3,
Traian Basescu recunoaste ca s-a mutat la Scrovistea. Locuieste in 120 de metri patrati, pentru a nu incarca factura la intretinere

Fostul presedinte Traian Basescu anunta, pe Facebook, ca s-a mutat provizoriu intr-o locuinta de 120 de metri patrati, pentru a nu incarca inutul factura la intretinere. Pentru cei care mor. continuă pe Antena3

Traian Basescu recunoaste ca s-a mutat la Scrovistea, pentru a nu incarca factura la intretinere

Fostul presedinte Traian Basescu anunta, pe Facebook, ca s-a mutat provizoriu intr-o locuinta de 120 de metri patrati, pentru a nu incarca inutul factura la intretinere. Pentru cei care mor.

Traian Basescu confirma ca s-a mutat provizoriu la Scrovistea, pana va fi renovata locuinta din str. Gogol

Traian Basescu afirma ca s-a mutat provizoriu la Scrovistea, intr-o locuinta de 120 de metri patrati pe care o va parasi in momentul in care RA-APPS va termina reparatiile la casa din str. Gogol.

Traian Basescu: M-am mutat provizoriu la Scrovistea, la cererea mea, intr-un spatiu detinut de RA-APPS

Traian Basescu si-a gasit o locuinta provizorie. Fostul presedinte a anuntat, pe Facebook, ca s-a mutat, la cererea sa, intr-o spatiu detinut de RA-APPS la Scrovistea, mentionand ca nu beneficiaza de.

UPDATE: Senatorii PSD Serban Nicolae si Mihai Vifor, audiati in dosarul de santaj al lui Traian Basescu

Noi audieri au loc, luni, la Parchetul General in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza pe fostul presedinte Traian Basescu de santaj si amenintare, informeaza B1 Tv.

Senatorul PSD Mihai Fifor, audiat in dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu e acuzat de santaj

Mihai Fifor, senator al Partidului Social Democrat PSD) este audiat luni de procurorii Parchetului General in dosarul de santaj al fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Noi audieri in dosarul de santaj al lui Traian Basescu

Noi audieri au loc, luni, la Parchetul General in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza pe fostul presedinte Traian Basescu de santaj si amenintare, informeaza B1 Tv.

Traian Basescu, reactie la depunerea juramantului de catre Eugen Teodorovici: Punct si... de la vara lui 2012, inainte

Traian Basescu a facut un scurt comentariu in urma depunerii juramantului de catre Eugen Teodorovici in functia de ministru de Finante. Cu juramintul depus de Teodorovici, asta e. Punct si de la. vara lui 2012, INAINTE ! scrie Basescu pe pagina sa de Facebook. Tot luni, Partidul Miscarea Populara a transmis un comunicat de presa in care dezaproba complicitatea creata intre Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in cazul Teodorovici.

Ion Cristoiu: Traian Basescu ii da sah lui Klaus Iohannis de pe baricada anti-Ponta

Jurnalistul Ion Cristoiu reia intr-un nou articol pe blogul lui personal faptul ca Traian Basescu a fost incorect atacandu-l pe Klaus Iohannis, pentru ca s-a limitat doar la sesizarea Curtii Constitutionale in.

Sinteza Zilei: Profesorul Dan Voiculescu, obsesia lui Traian Basescu

Traian Basescu este chinuit, neincetat de o idee, de o manie. Care este aceasta? Profesorul Dan Voiculescu. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei un material care arata.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: A-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix

Traian Basescu i-a transmis duminica un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i sa nu il valideze pe Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor, pentru ca fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi votat impotriva cererii de incuviintare a arestarii senatorului PSD Dan Sova. Basescu i-a mai spus presedintelui ca actul de a il valida pe Teodorovici este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )