Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ion Cristoiu: Valetul confuz al lui Victor Ponta, procurorul general Tiberiu Nitu, este un infractor. A varat justitia in scenete politicianiste

B1 B1,
Ion Cristoiu: Valetul confuz al lui Victor Ponta, procurorul general Tiberiu Nitu, este un infractor. A varat justitia in scenete politicianiste

Jurnalistul Ion Cristoiu analizeaza, intr-un editorial postat pe blogul personal, batalia politica care se da in aceste zile dintre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema terenurilor de la Nana. Senatul. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Daca Parlamentul va vota impotriva urmaririi penale a lui Dan Sova, ar lovi direct in Victor Ponta. Nu-l vad pe Ponta facand gesturi de marinimie fata de prietenii sai

In lupta pe care presedintele PSD, Victor Ponta, o dupe pentru a scoate partidul din sfera aparatorilor coruptiei, ar putea cadea chiar el, deoarece un vot la Senat care l-ar scapa pe Dan Sova de arestare.

Ion Cristoiu: Ponta e angajat intr-o crancena lupta pentru supravietuire. Premierul, luat cu asalt de baronii PSD si binomul SRI-DNA

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost invitat sa ia parte la discutiile cu premierul Victor Ponta, in emisiunea Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, pe B1 TV, astazi, ora 21:30. Cristoiu sustine ca va fi un.

Ion Cristoiu: Jurnalul Elenei Udrea ne dezvaluie de ce a fost inhatat Horia Georgescu, Seful ANI, de Binomul SRI-DNA

Ion Cristoiu dezvaluie, intr-un editorial postat pe blogul personal, care ar putea fi motivul din spatele retinerii de catre procurorii DNA a sefului ANI, Horia Georgescu. Potrivit jurnalistului, ce s-ar putea ascund.

Alina Gorghiu si Victor Ponta se contrazic pe tema alocatiei pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si premierul Victor Ponta au avut, marti, un schimb de replici pe tema alocatiei de stat pentru copii. Dupa ce liberala a afirmat intr-o emisiune TV ca alocatia de stat pentru copii trebuie sa creasca de la 46 de lei la 200 de lei, premierul Ponta a replicat pe Twitter.

Victor Ponta, despre acuzatiile lui Vanghelie: Trebuie sa fii ori foarte ticalos, ori foarte lipsit de inteligenta sa tipi la televizor ca Ponta controleaza DNA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a comentat, duminica, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, acuzatiile pe care i le aduce fostul PSD-ist Marian Vanghelie. Seful executivului a spus ca nu controleaza.

Victor Ponta vrea schimbarea regulilor privind interceptarea de catre procurori a demnitarilor care sunt membri CSAT

Victor Ponta a declarat duminica seara la B1 TV ca isi doreste schimbarea regulilor privind interceptarea demnitarilor care sunt membri CSAT de catre procurori in dosarele penale, pentru ca interesul national sa fie aparat. Ponta a spus ca initiativa unei astfel de schimbari i-ar reveni sefului CSAT, adica presedintele Klaus Iohannis.

VIDEO Victor Ponta, la B1TV: Darius Valcov mi-a inmanat demisia astazi la pranz. E o pierdere pentru Guvern. Am trei posibile variante pentru Finante, trebuie sa gasesc un kamikaze care sa vrea / Valcov ramane ministru pana terminam Codul Fiscal si trimi

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la B1TV, ca Darius Valcov si-a inaintat la amiaza demisia din functia de ministru al Finantelor insa va pastra postul pana la finalizarea noului Codul Fiscal si trimiterea proiectului de lege in Parlament. Ponta a calificat plecarea lui Valcov din Executiv drept o pierdere, aratand ca are in minte 3 nume de posibili viitori ministri de Finante insa urmeaza sa convinga un kamikaze care sa fie dispus sa isi asume aceasta responsabilitate.

Victor Ponta a anuntat ca Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV. Ponta a facut anuntul la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis ii ceruse printr-un comunicat de presa sa il demita pe ministrul Finantelor, impotriva caruia DNA a inceput urmarirea penala pentru trafic de influenta, fapte petrecute in mandatul de primar al orasului Slatina.

Cumnatul premierului Victor Ponta ramane in arest dupa ce magistratii i-au prelungit aceasta masura

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, va fi in continuare cercetat in arest preventiv. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis, miercuri, cererea procurorilor de prelungire a acestei masuri. Hertanu este suspectat pentru fraude cu fonduri europene.

Victor Ponta, in sedinta de Guvern: Procedurile pentru Codul Fiscal ne ucid. Maine veniti din nou in sedinta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta le-a spus, la debutul sedintei de Guvern, ministrilor ca joi, la ora 11, va avea loc o noua sedinta, in contextul procedurilor care trebuie grabite in ceea ce priveste Codul.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )