Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ion Iliescu a implinit 85 de ani

România Liberă România Liberă,
Ion Iliescu a implinit 85 de ani

Fostul presedinte Ion Iliescu implineste, marti, 85 de ani. El va petrece prima parte a zilei acasa, in familie, alaturi de sotia sa, Nina Iliescu, iar ca seara sa participe la un concert privat, oferit in cinstea sa de catre membrii Clubului de la Bucuresti, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ion Iliescu implineste 85 de ani

Fostul presedinte Ion Iliescu implineste, marti, 85 de ani. El va petrece prima parte a zilei acasa, in familie, alaturi de sotia sa, Nina Iliescu, iar ca seara sa participe la un concert privat, oferit in cinstea sa de catre membrii Clubului de la Bucuresti, informeaza Mediafax.

Scrisoarea unui poet timisorean catre Ion Iliescu: Va urasc cu toata dragostea, stimate domn!

Poetul timisorean Marius Brad a tinut sa transmita o scrisoare fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, cu cateva zile inainte de ziua acestuia. Iliescu va sarbatori 85 de ani in data de 3 martie.

Radu Banciu, despre ziua lui Ion Iliescu: Va veni si un 3 martie linistitor, insa maine va fi unul imposibil de rumegat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, despre faptul ca premierul Victor Ponta i-a urat, luni, La multi ani! lui Ion Iliescu, cu o zi in avans. Victor Ponta s-a grabit sa ii spuna primul la multi ani lui.

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au gasit vinovat de trafic de.

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov, audiat la DNA intr-un nou dosar in care este suspectat de trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov a fost dus, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat intr-un nou dosar in car este suspectat de trafic de influenta, au precizat surse judiciare. Saptamana trecuta, Vlasov a fost condamnat la 4 ani de inchisoare tot pentru trafic de influenta, insa decizia nu este definitiva.

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, este audiat la sediul DNA

UPDATE: Mihail Vlasov a iesit din sediul DNA in jurul orei 11. 20, dar a refuzat sa faca vreo declaratie in fata presei. Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a ajuns.

Fostul presedinte Traian Basescu a venit vineri la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, au precizat surse din partid pentru Mediafax.

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov si-ar putea afla vineri prima sentinta in dosarul de trafic de influenta

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, vineri, sa pronunte o prima decizie in dosarul in care fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov este acuzat de trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce primea 200. 000 de euro mita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )