Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ion Tiriac a castigat doua premii internationale la Pebble Beach cu un Rolls-Royce Phantom din Tiriac Collection

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ion Tiriac a castigat doua premii internationale la Pebble Beach cu un Rolls-Royce Phantom din Tiriac Collection

Omul de afaceri Ion Tiriac a participat saptamana trecuta in cadrul Concursului de Eleganta Auto de la Pebble Beach, California, unde automobilul Rolls-Royce Phantom IV Hooper Sedanca de Ville, aflat in colectia sa personala, Tiriac Collection, a fost. continuă pe Wall-Street Ro

Un Rolls-Royce al lui Ion Tiriac a fost premiat la prestigiosul concurs de eleganta auto din Pebble Beach

Un Rolls-Royce Phantom IV Hooper Sedanca de Ville, din Tiriac Collection, expozitia de masini a milionarului Ion Tiriac, a fost premiat in cadrul Concursului de Eleganta Auto de la Pebble Beach, California, a anuntat Retromobil Club Romania pe pagina oficiala de Facebook, preluand si fotografii ale fostei gimnaste Nadia Comaneci, care a fost la eveniment alaturi de Ion Tiriac.

Ion Tiriac se afla in California, la cel mai mare show anual de automobile de epoca

Omul de afaceri Ion Tiriac se afla zilele acestea in California, la Pebble Beach, unde are loc cel mai mare show de automobile de epoca, scrie prosport. ro Evenimentul se numeste Concursul elegantei si.

FOTO Prima participare romaneasca la cel mai elegant concurs de masini retro din lume. Ion Tiriac a primit un premiu important la Peebble Beach 2015

Omul de afaceri si fost mare tenismen Ion Tiriac a participat cu masina sa de colectie, Rolls-Royce Phanton IV, la Peebble Beach 2015, din California.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1941 seconds )