Libnet.ro
UNICEF

23:16

Ionut Dumitru: Datele INS privind cresterea economica pe T1 au fost mult peste estimarea noastra. Pe ce s-a bazat aceasta surpriza?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ionut Dumitru: Datele INS privind cresterea economica pe T1 au fost mult peste estimarea noastra. Pe ce s-a bazat aceasta surpriza?

Datele privind cresterea economica pe primul trimestru din acest an sunt mult peste astepari, sustin economistii. Potrivit acestora, cel mai probabil, cresterea economica din primele trei luni vine tot din consum, ca si anul trecut, alimentat de. continuă pe Wall-Street Ro

Reactia lui Liviu Dragnea dupa cresterea economica anuntata de INS

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reactionat imediat la anuntul INS privind cresterea economica de 5,7 %. Datele oficiale de la INS nu mai lasa loc de nicio interpretare rautacioasa din partea criticilo.

Victor Ponta: Cresterea economica mi se datoreaza pentru ca am guvernat bine

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca datele INS privind evolutia economiei reflecta in primul rand meritul sau, ca premier, pentru ca a guvernat bine si a facut un Cod fiscal.

Cresterea economica e in primul rand meritul meu; pe Grindeanu sa-l lase Iohannis si Dragnea sa guverneze

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca datele INS privind evolutia economiei reflecta in primul rand meritul sau, ca premier, pentru ca a guvernat bine si a facut un Cod fiscal bun, atentionand actualul Executiv sa nu cheltuiasca mai mult decat isi permite si comentand ca Sorin Grindeanu trebuie lasat de moasele Klaus Iohannis si Liviu Dragnea sa guverneze.

Economist-sef Raiffeisen, despre cresterea economica a Romaniei: Nu se va mentine daca nu este sprijinita de investitii

Institutul National de Statistica INS) a anuntat marti datele macroeconomice pentru trimestrul intai care indica o crestere economica neanticipat de buna de 5,7%. Ionut Dumitru, economist-sef.

,,Cresterea economica din primul trimestru, mai degraba cantitativa decat calitativa

Consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, a declarat azi, la postul de radio RFI, ca cresterea economica a tarii noastre din primul trimestru al acestui an este mai degraba cantitativa decat calitativa. Acesta considera ca avansul economic mascheaza lipsa de performanta a economiei.

Sorin Grindeanu: Cresterea economica de 5,7% - o confirmare a faptului ca masurile luate de Guvern sunt corecte

Cresterea economica de 5,7% inregistrata in primul trimestru al anului 2017, comparativ cu primul trimestru din 2016, este o confirmare a faptului ca masurile luate de Guvern sunt cele corecte, afirma.

BCR estimeaza o crestere anuala de 4.7% in primul trimestru si de 4.3% pe intreg anul 2017. Statistica va publica marti datele semnal

Asteptarile noastre privind cresterea economica din trim. 1 2017 sunt de 1,1% fata de trim. IV 2016 pe date ajustate sezonier) si de 4,7% fata de trim. Desi nu vom avea inca detalii privind componentele PIB, pe baza datelor lunare avem o imagine preliminara privind motoarele cresterii. Astfel, desi intr-o probabila incetinire de ritm, credem ca pe partea de formare a PIB serviciile vor fi ramas determinante pentru mentinerea suflului alert al dinamicii PIB, in ciuda unui inceput de an mai greoi datorat probabil vremii nefavorabile. In acelasi timp, industria probabil ca a accelerat ritmul in trimestrul intai, aducandu-si si ea o contributie mai importanta la crestere decat in precedentele perioade, a declarat luni pentru HotNews. ro Horia Braun, economistul sef al BCR.

Dragnea: Datele INS nu mai lasa loc de nicio interpretare rautacioasa din partea criticilor programului PSD de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris marti, pe Facebook, ca datele oficiale de la INS nu mai lasa loc de nicio interpretare rautacioasa din partea criticilor programului PSD de guvernare, Romania avand pe primul trimestru o crestere de 5,7% fata de aceeasi perioada din anul anterior.

Dragnea: Datele INS nu mai lasa loc de nicio interpretare rautacioasa din partea criticilor programului PSD de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris marti, pe Facebook, ca datele oficiale de la INS nu mai lasa loc de nicio interpretare rautacioasa din partea criticilor programului PSD de guvernare,.

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1923 seconds )