Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ionut Misa, audiat la Senat, pe tema bancilor care nu au platit impozit pe profit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ionut Misa, audiat la Senat, pe tema bancilor care nu au platit impozit pe profit

Comisia Economica din Senat il audiaza astazi pe Ministrul Finantelor, Ionut Misa referitor la bancile care nu au platit impozit pe profit in ultimii ani. Deputatul Daniel Zamfir spune ca este de interes public sa se stie care banci sunt pe pierdere de ani de zile. Zamfir i-a cerut lui Misa sa prezinte lista bancilor pe pierdere. Domnia sa precizeaza ca nu este de acceptat invocarea articolului din Codul de Procedura Fiscala privitor la secretul fiscal: Nu cred ca este secret de stat sau de serviciu ca niste societati comerciale nu platesc impozit pe profit. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Misa sustine ca numele firmelor care nu au platit impozit pe profit reprezinta un secret fiscal

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a afirmat, marti, ca datele financiare ale bancilor care nu ar fi platit impozit pe profit se incadreaza la secret fiscal si ca acestea vor fi furnizate membrilor Comisiilor parlamentare de specialitate sub mentiunea pastrarii secretului fiscal.

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, dupa aplicarea supraaccizei: Sincer, nu am urmarit care este pretul carburantilor

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, marti, in Parlament, ca nu a urmarit cum a evoluat pretul carburantilor la pompa dupa aplicarea supraaccizei.

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, vrea sa oblige patronii sa mentina un anumit salariu brut pentru angajati

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat, marti, ca Guvernul va obliga patronii de firme, printr-o prevedere, sa creasca salariul brut al angajatilor, in asa fel incat sa includa si contributiile pe care Guvernul tine sa le treaca de la angajator la angajat.

Ionut Misa i-a spus comisarului Dombrovskis ca Romania isi va mentine deficitul bugetar in limita de 3%

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, i-a spus lui Valdis Dombrovskis, vicepresedinte al Comisiei Europene, ca Romania isi reconfirma angajamentul privind pastrarea deficitului bugetar in limitele de 3%, potrivit unui comunicat transmis de MFP sambata.

Lista bancilor care nu au platit impozit pe profit

Ministerul Finantelor a transmis Parlamentului lista celor 31 de banci care nu ar fi platit, in ultimii cinci ani, impozit pe profit. Numele unora dintre bancile de pe lista sunt insa cel putin controversate: unele dintre ele nici nu mai exista, iar altele sunt in insolventa.

A fost publicata lista bancilor care au raportat pierderi nete in fiecare an din perioada 2008-2016 (FOTO)

A fost publicata lista bancilor care au raportat pierderi nete in fiecare an din perioada 2008-2016, conform statisticilor transmise de Registrul Comertului din datele primite pe baza de protocol de la.

Sincer, nu am urmarit care este pretul la pompa

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a afirmat astazi, la Parlament, ca nu a urmarit pretul carburantilor la pompa si nu stie daca acesta s-a majorat.

Lista bancilor care nu au declarat profit. Printre ele, Banca Comerciala Romana, Piraeus Bank, OTP Bank si Garanti Bank (FOTO)

Banca Comerciala Romana este una dintre cele mai mari banci din Romania care nu a declarat profit in perioada 2012-2016. Potrivit unui document citat de HotNews, in aceeasi situate se afla.

Punctul de intalnire: Lista completa a bancilor care nu declara profit in Romania

Radu Tudora prezentat in emisiunea Punctul de intalnire, un document spectaculos cu bancile care nu declara profitul in Romania. Documentul contine o lista cu 31 de banci.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )