Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ionut Stroe: Criza politica nu ar trebui sa afecteze sportul

România Liberă România Liberă,
Ionut Stroe: Criza politica nu ar trebui sa afecteze sportul

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a afirmat, joi, la Poiana Brasov, intr-o conferinta. continuă pe România Liberă

Ionut Stroe: Efortul pentru construirea unei piste de bob si sanie ar fi mult prea mare

Efortul financiar guvernamental pentru construirea unei piste de bob si sanie, in Romania, in prezent, de aproximativ 25-30 de milioane de euro, este mult prea mare, chiar daca singura pista de acest gen, de la Sinaia, este o ruina, a declarat, joi, la Brasov, ministrul interimar al Tineretului si Sportului, Ionut Stroe.

MARIUS DUNCA (PSD BRASOV): Romania se confrunta cu cea mai puternica criza politica din ultimii 10 ani

Romania se confrunta in prezent cu cea mai puternica criza politica din ultimii 10 ani, desi in Parlament exista o majoritate parlamentara care poate asigura stabilitate politica prin investirea unui nou guvern, a declarat vineri, potrivit unui comunicat de presa, presedintele PSD Brasov, senatorul Marius Dunca.

MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier, ca presedintele Klaus Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita. Presupun ca, impreuna cu PNL, isi vor asuma si costurile acesteia, a scris Marcel Ciolacu, joi seara, pe Facebook.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1958 seconds )