Libnet.ro
UNICEF

09:15

iPhone 6 si iPhone 6 Plus, lansate! Cat ar costa in Romania!

ADPM ADPM,
iPhone 6 si iPhone 6 Plus, lansate! Cat ar costa in Romania!

Reprezentantii Apple au lansat aseara mult asteptatele modele iPhone 6 si iPhone 6 plus, smartphoneurile cu ecrane de 4,7 inci si 5,5 inci, plus primul ceas inteligent iWatch. Iata cu ce noutati vin gadgeturile si cat ar urma sa coste in Romania. continuă pe ADPM

UPDATE. FOTO. Statele Unite: iPhone 6 se lanseaza, in California. Cat costa noile telefoane inteligente de la Apple si de cand vor fi disponibile. Apple Whatch cu bratara din aur

Lansarea iPhone 6 produs de Apple are loc la Centrul Flint din California, unde au fost invitati 2. 500 de oameni. Pretul noilor telefoane inteligente iPhone va incepe de la 199 dolari pentru iPhone 6, si 299 dolari pentru iPhone 6 Plus. Din 19 septembrie, disponibile in magazinele din SUA.

UPDATE. FOTO. Statele Unite: iPhone 6 se lanseaza, in California. Cat costa noile telefoane inteligente de la Apple

Lansarea iPhone 6 produs de Apple are loc la Centrul Flint din California, unde au fost invitati 2. 500 de oameni. Pretul noilor telefoane inteligente iPhone va incepe de la 199 dolari pentru iPhone 6, si 299 dolari pentru iPhone 6 Plus .

UPDATE. FOTO. Statele Unite: iPhone 6 si iPhone6 Plus, lansate in California. Cat costa noile telefoane inteligente de la Apple si de cand vor fi disponibile. Apple Whatch cu bratara din aur

Lansarea iPhone 6 produs de Apple are loc la Centrul Flint din California, unde au fost invitati 2. 500 de oameni. Pretul noilor telefoane inteligente iPhone va incepe de la 199 dolari pentru iPhone 6, si 299 dolari pentru iPhone 6 Plus. Din 19 septembrie, disponibile in magazinele din SUA.

UPDATE. VIDEO FOTO. Cat costa noul iPhone 6 ?

Pretul noilor telefoane inteligente iPhone va incepe de la 199 dolari pentru iPhone 6, si 299 dolari pentru iPhone 6 Plus. Astfel, IPhone 6 are un pret cuprins intre 199 de dolari si 399 de dolari, cu abonament pe doi ani, in timp ce pretul iPhone 6 Plus este cuprins intre 299 si 499 de dolari. in Europa, noul iPhine se vinde mai scump.

VIDEO FOTO. Cat costa noul iPhone 6 ?

Pretul noilor telefoane inteligente iPhone va incepe de la 199 dolari pentru iPhone 6, si 299 dolari pentru iPhone 6 Plus. Astfel, IPhone 6 are un pret cuprins intre 199 de dolari si 399 de dolari, cu abonament pe doi ani, in timp ce pretul iPhone 6 Plus este cuprins intre 299 si 499 de dolari.

Cat costa iPhone 6 si Apple Watch

Apple a prezentat in aceasta seara iPhone 6 si Apple Watch. Vorbim de doua telefoane si un ceas inteligent. Acestea sunt preturile pentru noile dispozitive. Apple a prezentat iPhone 6. Sunt doua modele: iPhone 6 cu ecran de 4,7 inci si rezolutie Retina HD si iPhone 6 Plus cu 5,5 inci cu rezolutie full HD. Poate cel mai important aspect al acestor gadgeturi, pe langa dotarile tehnice, este pretul. Noile telefoane nu sunt mai ieftine decat cele vechi, dar sunt [].

Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch

Apple a lansat marti seara, la Centrul Flint din California, iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cu carcase argintii, aurii si gri, vin cu ecrane de 4,7 inci ?i 5,5 inci.

Apple lanseaza iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Apple a lansat marti seara, la Centrul Flint din California, doua modele noi de iPhone: iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Avem o serie de produse extraordinare pe care vi le vom prezenta in aceasta seara, a declarat.

Momentul ZERO: Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Cum arata pariurile lui Tim Cook [FOTO]

Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch, cele mai noi pariuri ale lui Tim Cook si ale Apple pe piata dispozitivelor mobile. Pentru prima data in istoria Apple, noile telefoane au diagonale mai mari si noi functionalitati. Pe langa.

De ce camera de pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus poate fi cea mai buna dintre toate telefoanele

Apple a prezentat aseara iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Am vorbit despre dotarile lor, dar nu am dedicat inca suficienta atentie camerei foto. Iata de ce a ramas la 8 megapixeli, dar performanta a crescut. Apple a decis sa foloseasca in continuare un senzor de doar 8 megapixeli, dar regandit pentru fotografii mai bune. Asta in timp ce Sony are senzor de 20 megapixeli, Samsung a ajuns la 16 megapixeli si Nokia a cucerit totul cu cei 41 de [].

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )