Libnet.ro
UNICEF

09:30

iPhone X. Care sunt cele trei versiuni si cat va costa viitorul telefon Apple

B1 B1,
 iPhone X. Care sunt cele trei versiuni si cat va costa viitorul telefon Apple

IPhone X va fi lansat in trei versiuni. Apple vrea sa concureze cu Samsung Galaxy S9 si cu Huawei P20. Prima versiune este X Plus, posibil primul model de 6. 5 inci al Apple. Al doilea va fi ca cel de pana acum,. continuă pe B1

iPhone X, in trei versiuni: cat va costa viitorul telefon Apple

Apple are de gand sa lanseze trei versiuni de iPhone X. Cea mai buna veste e ca pretul va scadea, daca in 2017 ti s-a parut prea mult. Apple va lansa in toamna noi telefoane. Acestea vor concura atat cu Samsung Galaxy S9, cat si cu Huawei P20, dar si cu o multime de alte [].

Timis, acident grav in care sunt implicate trei autoturisme. Multiple victime, printre care minori

Un numar de 11 persoane au fost implicate intr-un accident rutier care s-a produs sambata seara, int.

Care sunt cele mai puternice zodii

Puterea este de multe feluri si vine din surse diverse. Unii sunt puternici fizic sau au o personalitate puternica, un psihic tare, putere de convingere, capacitate de a domina. Puterea este sinonima cu un curaj.

BUNA VESTIRE 2018. Care sunt cele doua alimente pe care trebuie sa le mananci de Buna Vestire, ca sa-ti mearga bine

Romanii sarbatoresc pe 25 martie Buna Vestire. Buna Vestire sau Blagovestenia, ziua in care Fecioara Maria a primit vestea de la Arhanghelul Gavriil ca-l va naste pe Hristos, este.

Tii dieta? Iata care sunt cele mai bune legume pentru slabit

Un concept de slabit, usor aplicabil pentru a atinge greutatea ideala este introducerea in dieta zilnica a legumelor ce va pot ajuta, mai ales prin aportul de fibre, nutrienti si vitamine. Prin consumul.

Cat de scumpe sunt telefoanele bagate pe ascuns in inchisoare

Toata lumea stie ca detinutii din inchisori reusesc sa strecoare ceva obiecte cu ei pentru a-si face sederea cat de cat mai suportabila. Te-ai intrebat insa vreodata cat costa luxul de a avea un telefon in inchisoare? Normal ca cele mai cautate telefoane in randul detinutilor sunt cele subtiri si care, daca se poate, sa [].

Adevaruri ascunse. Cuvintele care iti limiteaza viata

Lidia Fecioru a spus in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, care sunt cele trei cuvinte care au vibratie foarte scazuta si pe care nu ar trebui sa le mai.

Legile justitiei, la un nou final. Senatul a adoptat cele trei proiecte, modificate dupa deciziile CCR

Cele trei legi ale justitiei - Legea 303/2004, legea 304/2004 si legea 317/2004, adoptate in decembrie anul trecut, modificate ca urmare a unor decizii de neconstitutionalitate, au fost adoptate luni seara de plenul Senatului, for decizional. Ele vor merge la promulgare, insa cei de la PNL au anuntat deja ca vor contesta la Curtea Constitutionala din nou cele trei legi. Citeste aici o sinteza a principalelor modificari ale celor trei Legi reexaminate fata de forma lor din decembrie actualizate dupa ziua de luni).

Legile justitiei: Comisia Iordache, ultima unda verde. Cele trei legi modificate dupa deciziile Curtii Constitutionale intra luni la vot final in Senat

Comisia speciala privind legile justitiei condusa de deputatul PSD Florin Iordache a definitivat rapoartele pe cele trei legi adoptate in decembrie anul trecut, pe care le-a modificat dupa deciziile de neconstitutionalitate pentru unele articole ale Curtii Constitutionale, iar acestea vor intra luni dupa-amiaza la vot final in Senat, care este decizional.

UPDATE Legile justitiei: Comisia Iordache, ultima unda verde. Cele trei legi modificate dupa deciziile Curtii Constitutionale intra luni la vot final in Senat/ Statul nu este obligat sa se intoarca impotriva magistratului, ci doar daca apreciaza

Comisia speciala privind legile justitiei condusa de deputatul PSD Florin Iordache a definitivat rapoartele pe cele trei legi adoptate in decembrie anul trecut, pe care le-a modificat dupa deciziile de neconstitutionalitate pentru unele articole ale Curtii Constitutionale, iar acestea vor intra luni dupa-amiaza la vot final in Senat, care este decizional. Principalul amendament adoptat luni de PSD si ALDE este modificarea unui alineat al articolului 96 din Legea 303, referitor la eroarea judiciara - procedura actiunii in regres, care introduce o evaluare proprie a statutului roman, prin Ministerul Finantelor Publice, pe langa raportul intocmit in acest sens de Inspectia Judiciara, care, de altfel, este consultativ.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )