Libnet.ro
UNICEF

17:45

Irakul demareaza o ancheta privind stocurile sale explozive pentru evitarea unei catastrofe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Irakul demareaza o ancheta privind stocurile sale explozive pentru evitarea unei catastrofe

Irakul, o tara cangrenata de coruptie si decaderea serviciilor publice, a anuntat joi ca lanseaza o ancheta cu privire la stocurile sale de explozivi, iar o comisie de urgenta urmeaza sa intocmeasca un inventar al materialelor periculoase stocate in tara, in urma exploziilor uriase care au devastat Beirutul, relateaza AFP, preluat de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Irakul demareaza o ancheta privind stocurile sale explozive pentru a evita o catastrofa

Irakul, o tara cangrenata de coruptie si decaderea serviciilor publice, a anuntat joi ca lanseaza o ancheta cu privire la stocurile sale de explozivi, iar o comisie de urgenta urmeaza sa intocmeasca un inventar al materialelor periculoase stocate in tara, in urma exploziilor uriase care au devastat Beirutul, relateaza AFP, preluat de News. ro.

Peste 16 persoane, arestate in ancheta privind explozia devastatoare din Beirut. Cine sunt vinovatii

Mai mult de 16 persoane, angajati ai portului din Beirut si ai autoritatilor vamale, au fost arestati in ancheta privind tragicul eveniment din capitala Libanului, deflagratia produsa la un depozit in care se af.

Ancheta in Irak cu privire la stocuri explozive, in vederea evitarii unei drame ca la Beirut

Irakul, o tara cangrenata de coruptie si decaderea serviciilor publice, a anuntat joi ca lanseaza o ancheta cu privire la stocurile sale de explozivi, iar o comisie de urgenta urmeaza sa intocmeasca un inventar al materialelor periculoase stocate in tara, in urma exploziilor uriase care au devastat Beirutul, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )