Libnet.ro
UNICEF

11:15

Irina Begu, despre scenele tensionate din timpul meciului cu Simona Halep: Nu vreau sa discut si sa intru intr-un scandal

B1 B1,
Irina Begu, despre scenele tensionate din timpul meciului cu Simona Halep: Nu vreau sa discut si sa intru intr-un scandal

Simona Halep s-a calificat joi in semifinalele turneului de la Madrid dupa ce a invins-o in sferturi pe Irina Begu. Simonei nu i-a picat prea bine ca in timpul meciului oamenii din staff-ul. continuă pe B1

Tensiuni intre Simona Halep si Irina Begu in timpul meciului direct/ Begu: Sa fie primit daca ea a spus ca mi-a lasat setul doi.../ Ce spune Halep

Intre Simona Halep si Irina Begu s-a creat o stare de tensiune, dupa ce prima s-a plans in timpul meciului direct ca antrenorii adversarei dau indicatii in timpul partidei, desi regulamentul o interzice, scrie Mediafax. Simona Halep s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid.

CTP, despre meciul dintre Simona Halep si Irina Begu din sferturile turneului de la Madrid: Vor iesi niste scantei superbe

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre viitorul meci dintre jucatoarele romance de tenis Simona Halep si Irina Begu din cadrul sferturilor turneului de la Madrid, afirmand ca partida va fi una foarte.

Duel romanesc in sferturile turneului de la Madrid: Irina Begu se va bate cu Simona Halep pentru un loc in semifinale

Simona Halep s-a calificat fara emotii si ea in sferturile turneului de la Madrid, unde o va intalni pe Irina Begu. Romanca a invins-o in doua seturi pe Timea Bacsinszky cu.

Irina Begu, prima dintre cele patru romance care se regasesc pe tabloul de la Madrid, s-a calificat in sferturile turneului

Irina Begu este prima dintre cele patru romance calificate in optimile turneului de la Madrid care merge mai departe in sferturi. Begu a trecut de Christina McHale in trei seturi, scor 6-7,.

TENIS: Simona Halep s-a calificat in semifinale, la Madrid, dupa un meci de poveste cu Irina Begu

Halep a reusit sa castige un meci dramatic cu Irina Begu si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, scor 6-3, 0-6, 6-1. Simona s-a impus categoric in primul set, scor 6-3, si putini credeau ca Irina mai poate reveni in set-ul secund.

Simona Halep a invins-o pe Irina Begu si s-a calificat in semifinale la Madrid (WTA)

Simona Halep, numarul 7 in tenisul feminin mondial, a invins-o pe Irina Begu cu 6-3, 0-6, 6-1, joi, intr-un duel romanesc, si s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Madrid,.

Meci spectacol la Madrid. Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa ce a invins-o pe Irina Begu in trei seturi

Simona Halep a castigat duelul romanesc cu Irina Begu, invingandu-o in trei seturi, scor 6-3, 0-6, 6-1. Primul set a fost castigat de Simona Halep cu 6-3, moment in care.

LIVETEXT Simona Halep - Irina Begu, sfertul romanesc de la Madrid Open

Simona Halep si Irina Begu joaca de la ora 15. 00 in sferturile de finala de la Madrid, in singurul meci pe care-l vor urmari fara emotii: vom avea o romanca in semifinale cu siguranta.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu (joi, 15:00)

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro, joi, de la ora 15:00.

Madrid Open: s-a stabilit ora partidei dintre Simona Halep si Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Meciul va avea loc joi, in direct pe DolceSport 2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )