Libnet.ro
UNICEF

01:05

Isarescu, avizat pentru al cincilea mandat de guvernator, vrea sa adopte euro: Nu cred in decenii, nu ma ajuta varsta, sunt fortat sa fiu optimist

Adevărul Adevărul,
Isarescu, avizat pentru al cincilea mandat de guvernator, vrea sa adopte euro: Nu cred in decenii, nu ma ajuta varsta, sunt fortat sa fiu optimist

Mugur Isarescu, avizat pentru al cincilea mandat de guvernator BNR, a declarat in comisiile parlamentare ca este nevoit sa opteze pentru aderarea la zona euro in urmatorii ani, intrucat nu il ajuta varsta sa mai creada in decenii, sugerand, implicit, ca doreste adoptarea euro sub mandatul sau. continuă pe Adevărul

Georgescu, Olteanu si Liviu Voinea, in conducerea executiva a BNR. Isarescu, avizat pentru al cincilea mandat de guvernator al BNR

Comisiile reunite de Buget Finante Banci i-au avizat luni pe Florin Georgescu pentru pozitia de prim-viceguvernator al BNR, precum si pe Bogdan Olteanu si Liviu Voinea pentru functiile de viceguvernatori, in timp.

Mugur Isarescu a fost avizat pentru al cincilea mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei

Mugur Isarescu a fost avizat in unanimitate de comisiile reunite de Buget, Finante-Banci din Parlament pentru al cincilea mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Isarescu ocupa aceasta functie de.

Mugur Isarescu, avizat pentru al cincilea mandat de guvernator al BNR

Mugur Isarescu obtine un nou mandat de guvernator al BNR, dupa ce comisiile reunite de Buget, Finte-Banci din Parlament si-au dat avizul in unanimiate pentru al cincilea mandat al celui mai longeviv bancher central 24 de ani). Isarescu ar putea sa mai.

Cine sunt viitorii sefi ai BNR. Isarescu, la al cincilea mandat. Liviu Voinea va fi viceguvernator, iar Gheorghe Gherghina si Daniel Daianu - membri

Parlamentul a votat ieri viitoarea conducere a Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu obtinand al cincilea mandat de guvernator, iar Liviu Voinea, ministrul Bugetului - un loc de viceguvernator in locul longevivului Cristian Popa.

Isarescu, despre aderarea la zona euro: Nu cred in decenii, nu ma ajuta varsta, sunt fortat sa fiu optimist

Mugur Isarescu, avizat pentru al cincilea mandat de guvernator BNR, a declarat in comisiile parlamentare ca este nevoit sa opteze pentru aderarera la zona euro in urmatorii ani, pentru ca varsta nu il ajuta sa.

Mugur Isarescu: Romania va adopta moneda euro sub mandatul meu

Mugur Isarescu, avizat pentru al cincilea mandat de guvernator BNR, a declarat in comisiile parlamentare ca este nevoit sa opteze pentru aderarea la zona euro in urmatorii ani, intrucat nu il ajuta varsta sa mai creada in decenii, sugerand, implicit,.

Guvernatorul BNR doreste adoptarea euro in urmatorii ani. Nu cred in decenii, nici nu ma ajuta varsta

Mugur Isarescu, avizat pentru al cincilea mandat de guvernator BNR, a declarat ca este nevoit sa opteze pentru aderarea la zona euro in urmatorii ani, intrucat nu il ajuta varsta sa mai creada in decenii.

UPDATE 5: CA al BNR, votat de plenul Parlamentului. Mugur Isarescu, avizat cu 377 de voturi

Ministrul Bugetului, Liviu Voinea, si secretarul de stat in Ministerul Finantelor Gheorghe Gherghina si-au depus candidaturile pentru CA al BNR, in timp ce Nicolae Danila si Cristian Popa si le-au retras, au declarat pentru Mediafax surse parlamentare.

Un guvernator vrea ridicarea unui zid de 2.000 de km la frontiera cu Rusia

Un guvernator miliardar din Ucraina a prezentat astazi presedintiei un proiect de constructie a unui zid de 2. 000 de kilometri cu sarma ghimpata la granita cu Rusia, a anuntat adjunctul sau, potrivit surselor din presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )