Libnet.ro
UNICEF

00:07

Isteria coronavirus loveste si in Romania. Asiatic dat jos din metrou de suporteri rapidisti

Online Sport Online Sport,
Isteria coronavirus loveste si in Romania. Asiatic dat jos din metrou de suporteri rapidisti

Un incident a avut loc, marti seara, in metroul bucurestean inaintea meciului pe care Rapid l-a sustinut la Voluntari cu Turris, in Liga 2. continuă pe Online Sport

Cine este Vasile Florin Citu. Ce studii are si ce posturi a ocupat pana in prezent. A fost dat afara din ING

47 de ani, ministru al Finantelor, vehement anti-PSD. Senator din 2016. Masterat in economie al Iowa State University 2002) si doctorand al aceleiasi universitati. Fost economist al Bancii Nationale a Noii Zeelande si in cadrul Bancii Europene de Investitii. Economist-sef in ING Bank 2006-2007) si sef al departamentului Piete Financiare. Consultant si analist economic. Masurile .

Fanii echipei Rapid ar fi dat afara din metrou un tanar asiatic, de frica infectiei cu coronavirus

Gest de necrezut al suporterilor rapidisti. in timp ce se aflau in drum spre stadion pentru a merge la meci, fanii echipei de fotbal au scos din metrou un tanar asiatic si l-au lovit, de teama sa nu raspandeasca coronavirusului.

Prognoza meteo: Un ciclon loveste Romania. Ce anunta meteorologii, unde sunt asteptate lapovite si ninsori

Vreme neobisnuit de calda pentru ultima decada a lunii februarie. La mijlocul saptamanii sunt asteptate valori termice de 20 de grade Celsius in sud-estul tarii, insa de joi vremea se strica iar. Ploile si ninsorile apar din nou in Romania, aduse de un ciclon care loveste tara noastra.

Nu exista cazuri de coronavirus in Romania: singura confirmare oficiala care conteaza

Pe parcursul zilei de luni, nivelul de panica din Romania vizavi de coronavirus a atins cote alarmante. Din pacate, foarte multe publicatii online si mesaje din grupuri de pe Facebook au alimentat panica. Ideal ar fi sa evitati zvonurile in perioada care urmeaza. La ora actuala nu exista cazuri de coronavirus in Romania. Nu exista .

Mesajul lui Raed Arafat pentru mesajele false despre cazurile de coronavirus in Romania. Situatia oficiala

Raed Arafat a afirmat in cursul zilei de marti, la Sinteza Zilei, ca autoritatile romane nu ascund situatia reala din tara. Ce spune seful DSU despre panica instalata in Romania si despre situatia actuala? Raed Arafat, situatia oficiala din Romania: Sunt false cazurile de coronavirus din tara? Situatia din lume i-a amploare si alarmeaza din .

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, dupa sedinta CSAT, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania.

Traseul italianului bolnav de coronavirus in Romania. Barbatul a intrat in contact cu zeci de oameni

Autoritatile au stabilit traseul italianului bolnav de coronavirus in Romania.

Cristoiu, teorie-bomba: Aparitia unor focare de coronavirus in Romania, inceputul sfarsitului pentru Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, duminica, la Subiectiv, ca aparitia unor focare de coronavirus in Romania a putea reprezenta inceputul sfarsitului pentru Klaus Iohannis.

Fostul sef ANPC, Horia Constantinescu, si-a dat demisia din PSD. Decizia, venita la cateva zile dupa ce isi anuntase candidatura la Primaria Constanta

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Horia Constantinescu, demisioneaza din PSD, dupa ce anuntase ca vrea sa candideze la Primaria Constanta, transmite Mediafax. Horia Constantinescu este nepotul lui Miron Constantinescu, unul dintre liderii politici care au contribuit la instaurarea comunismului in Romania .

George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat. Ce vedete din Romania au avut probleme din cauza stupefiantelor

Dupa ce scandalul dintre George Burcea si Andreea Balan a luat amploare, George a fost prins sub consumul de cocaina la volan. Acesta nu este singurul, multe vedete au fost prinse de autoritati de-a lungul timpului, sub influenta substantelor stupefiante. George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat in legatura cu cazul lui .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )