Libnet.ro
UNICEF

22:00

Italia anunta ca alegerile generale vor avea loc in 2018, indiferent de rezultatul referendumului

Hotnews Hotnews,
 Italia anunta ca alegerile generale vor avea loc in 2018, indiferent de rezultatul referendumului

Alegerile generale din Italia vor avea loc in 2018, indiferent de rezultatul referendumului de schimbare a constitutiei, care va avea loc la finalul lui 2016, a declarat prim-ministrul Italiei, Matteo Renzi, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Guvernul a decis ca alegerile parlamentare sa aiba loc pe 4 decembrie (VIDEO)

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 4 decembrie. Draftul Hotararii de Guvern urmeaza sa fie adoptat in sedinta de saptamana viitoare, informeaza B1 TV. Campania electorala va incepe.

Loteria bonurilor fiscale pentru luna iulie va avea loc duminica seara

Duminica, la ora 19. 50, ca avea loc extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 iulie 2016. Fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anuntat, joi, Ministerul Finantelor Publice MFP).

Loteria bonurilor fiscale aferenta lunii iulie va avea loc in 21 august

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 31 iulie este programata duminica, 21 august, iar fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP), trimis redactiei.

Theodor Paleologu vrea sa candideze independent la alegerile parlamentare: Voi avea nevoie de 20.000 de semnaturi, lucru deloc usor de obtinut (FOTO)

Deputatul Theodor Paleologu, care a fost exclus din PNL, a anuntat ca intentioneaza sa candideze independent la alegerile parlamentare. Politicianul a facut apel pe Facebook pentru a strange cele 20. 000 de se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )