Libnet.ro
UNICEF

23:30

ITALIA: Un tanar roman a murit dupa un grav accident pe care l-a provocat. Un oficial local a declarat ca nu regreta moartea unui criminal

România Liberă România Liberă,
ITALIA: Un tanar roman a murit dupa un grav accident pe care l-a provocat. Un oficial local a declarat ca nu regreta moartea unui criminal

Comisarul regiunii Lombardia responsabil de Afaceri Teritoriale, Urbanism si Siguranta publica, Viviana Beccalossi, a scris pe Facebook: Un singur comentariu, poate rautacios si putin neobisnuit pentru un politician: nu imi pare rau deloc ca acest roman beat si criminal a murit. Deci. o rugaciune pentru Greta si pentru tatal sau, a scris, pe Facebook, Viviana Beccalossi, comisarul regiunii Lombardia responsabil de Afaceri Teritoriale, Urbanism si Siguranta publica. Declaratia a fost postata inainte ca fetita de cinci ani ranita in accident, Greta, sa moara la spital din cauza ranilor suferite. continuă pe România Liberă

Un roman a murit intr-un accident rutier in Italia, dupa ce a incercat sa fuga cu o masina furata

Un tanar din Romania care incerca sa fuga cu o masina furata, a murit intr-un grav accident rutier, in nordul Italiei. Romanul a lovit in plin o masina care venea din sens opus. Impactul a fost atat de pu.

Un adolescent roman a murit intr-un grav accident rutier pe care l-a provocat, in Italia

Un adolescent roman a decedat intr-un grav accident rutier pe care l-a produs, in nordul Italiei, provocand moartea unui baiat de 11 ani si a surorii acesteia, care avea cinci ani, scrie ziarul Il Messaggero, in editia online.

Italia: Un adolescent roman a murit intr-un grav accident rutier pe care el l-a provocat

Un adolescent roman a decedat, joi, intr-un accident, in nordul Italiei, scrie ziarul II Messangero. Accidentul a fost provocat insa chiar de romanul de 19 ani, cauzand moartea unui baiat de 11 ani si ranirea.

ITALIA: Un oficial local a declarat, despre un roman mort intr-un accident, ca NU REGRETA moartea unui criminal

Comisarul regiunii Lombardia responsabil de Afaceri Teritoriale, Urbanism si Siguranta publica, Viviana Beccalossi, a scris pe Facebook: Un singur comentariu, poate rautacios si putin neobisnuit pentru un politician: nu imi pare rau deloc ca acest roman beat si criminal a murit. Deci. o rugaciune pentru Greta si pentru tatal sau, a scris, pe Facebook, Viviana Beccalossi, comisarul regiunii Lombardia responsabil de Afaceri Teritoriale, Urbanism si Siguranta publica. Declaratia a fost postata inainte ca fetita de cinci ani ranita in accident, Greta, sa moara la spital din cauza ranilor suferite.

Argentina: Grav accident rutier in urma caruia trei rude ale Papei Francisc au murit

Trei rude ale Papei Francisc, doi stranepoti si mama acestora, au murit marti intr-un acident rutier care a avut loc in provincia Cordoba, in partea centrala a Argentinei, .

Trei rude ale Papei Francisc au murit intr-un accident rutier in Argentina

Doi stranepoti ai Papei Francisc, precum si mama acestora au murit, marti, intr-un accident rutier produs in Cordoba, Argentina, au anuntat surse ale politiei locale citate de AFP. Decedatii sunt doi copii.

Trei rude ale Papei Francisc au murit intr-un accident rutier in Argentina

Trei rude ale Papei Francisc, doi stranepoti si mama acestora, au murit marti intr-un acident rutier care a avut loc in provincia Cordoba, in partea centrala a Argentinei, a anuntat politia, relateaza AFP.

Stimularea cerebrala ajuta la recuperarea dupa un accident vascular

Stimularea partii creierului care controleaza miscarea poate imbunatati recuperarea dupa un accident vascular cerebral AVC), transmite BBC, citand un studiu american publicat in Proceedings of the National Academy of Science, ce ar putea explica modul in care se reface creierul dupa un AVC si ar putea ajuta la crearea unor noi tratamente.

Stimulare cerebrala ajuta la recuperarea fizica dupa un accident vascular cerebral

Stimularea cerebrala poate imbunatati recuperarea fizica dupa un accident vascular cerebral, arata un studiu elaborat de cercetatorii americani si citat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )