Libnet.ro
UNICEF

01:05

ITSY BITSY, singurul radio cu programe speciale pentru parinti.

România Liberă România Liberă,
ITSY BITSY, singurul radio cu programe speciale pentru parinti.

Dupa aproape 8 ani in care ITSY BITSY a fost implicat activ in educatia copiilor prin joc si experiente creative, el raspunde acum nevoilor de sprijin si informare, ale parintilor. O mare parte din noua grila Radio ITSY BITSY este dedicata exclusiv acestui public special. Dupa experienta ultimilor ani si numeroase cercetari ale publicului, am ajuns la convingerea ca educatia copiilor incepe cu cea a parintilor. Asadar venim in sprijinul acestora cu programe noi care-ivizeaza in mod . continuă pe România Liberă

Pregatiri speciale pentru cutremur. Ponta formeaza o comisie pentru pregatirea populatiei si a institutiilor

Premierul Victor Ponta a dispus constituirea unei comisii speciale pentru pregatirea populatiei si a institutiilor publice in vederea prevenirii si inlaturarii efectelor cutremurelor si a altor calamitati sau.

Parlamentul Venezuelei a aprobat puteri speciale pentru Nicolas Maduro.

Parlamentul venezuelean a aprobat marti acordarea unor prerogative speciale presedintelui Nicolas Maduro care ii vor permite sa conduca prin decrete timp de un an, cu scopul de a lupta impotriva crizei inflationiste si a penuriilor cu care se confrunta acest stat producator de petrol, informeaza Mediafax. Parlamentul a adoptat acest text in a doua lectura, cu minimul de voturi necesare 99 de voturi din totalul de 165). Inainte de vot, parlamentarii au aprobat destituirea pentru coruptie a .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )