Libnet.ro
UNICEF

08:15

Iulia Vantur, din nou pe prima pagina a tabloidelor de la Bollywood: Indienii scriu ca prezentatoarea si-a facut un tatuaj si si-a marit buzele (FOTO)

B1 B1,
Iulia Vantur, din nou pe prima pagina a tabloidelor de la Bollywood: Indienii scriu ca prezentatoarea si-a facut un tatuaj si si-a marit buzele (FOTO)

Cuplu format din romanca Iulia Vantur si indianul Salman Khan tine in continuare prima pagina a tabloidelor indiene. De data aceasta cei doi au fost surprinsi de paparazzi la petrecerea Arpitei,. continuă pe B1

FOTO: Oroare din nou - asa descrie presa internationala atacul de la Nisa

Tragedia de la Nisa este pe prima pagina a tuturor ziarelor din lume care nu fusesera trimise inca la tipar cand s-a petrecut. Celelalte publicatii au tratat pe larg subiectul in variantele lor online.

VIDEO Cum tratam icterul la bebelusi? Dr. Popescu Florentina: Cea mai frecventa forma este icterul la san, care apare la 30% din nou nascutii alimentati la san

Cand si de ce apare icterul la nou-nascuti si sugari? Dr. Poescu Florentina, medic specialist pediatru, a explicat care sunt cauzele icterului, cati nou nascuti sufera de aceasta afectiune si ce optiuni de tratament exista. Icterul la nou-nascut este fiziologic de cele mai multe ori. Apare la 68% din nou nascutii la termen si la 80-86% din prematuri, a precizat Dr. Popescu Florentina.

Marius Teicu a trecut din nou prin momente grele. Fiica sa a fost operata de urgenta

Problemele nu se mai termina pentru Marius Teicu si fiica sa, Patricia. Daca in urma cu ceva timp, compozitorul facea un apel disperat pentru transfuzii de sange, grupa A2, RH pozitiv, acum acesta a trecut din nou prin emotii.

UPDATE Comisia Europeana acuza din nou Google de abuz de pozitie dominanta

Comisia Europeana a lansat joi o noua ofensiva impotriva Google, acuzand-o din nou de abuz de pozitie dominanta in legatura cu serviciile de cumparare online si de publicitate online. Astazi, am prezentat argumente suplimentare care arata ca Google a favorizat in mod nejustificat propriul serviciu de comparare a produselor in cadrul paginilor cu rezultatele cautarii generale, spune comisarul european pentru Concurenta, Margrethe Vestager, Google si Alphabet au la dispozitie 10 saptamani pentru a raspunde comunicarii privind obiectiunile. UPDATE Google promite un raspuns detaliat in urmatoarele saptamani.

Hai bre sefule, da s-am facut? Eu is chior? Io sun la tieleviziuni, sun la il comandante: Marian Godina loveste din nou. Cum a uitat un roman plecat in Italia dulcele grai moldovenesc

Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania datorita modului sau amuzant si plin de stil in care isi prezinta intamplarile de la serviciu, loveste din nou. Omul legii a.

Dupa aproape un secol, o pasare foarte rara a fost vazuta din nou in Romania!

Dupa 83 de ani, un zagan survoleaza din nou Romania. Zaganul Gypaetus barbatus) este una dintre cele patru specii de vulturi care au cuibarit candva si la noi in tara, dar care nu a mai fost v?.

Volumul derivatelor, din nou, in scadere

Dupa rezultatul ceva mai bun de luni, cand pe piata futures au fost consemnate 52 de contracte, prima jumatate a zilei de marti a readus starea de pasivitate in randul participantilor.

Teroare in Franta. Din nou. Si din nou. Si din nou

14 iulie nu va mai fi niciodata doar ziua in care Franta sarbatoreste caderea Bastiliei. Va fi ziua in care Franta isi va aminti ca 84 de oameni nevinovati au fost pulverizati pe cea mai faimoasa promenada din lume si ca Franta, dimpreuna cu intreaga lume civilizata, se afla in stare de razboi cu barbaria islamista.

Victor Ponta il lauda din nou pe Erdogan: Merge mereu in ochiul uraganului, in loc sa fuga sau sa se ascunda

Victor Ponta a reluat criticile la adresa fascistilor din Romania care il critica pe seful statului turc, Recep Tayyip Erdogan, afirmand ca sunt o secta mai obtuza decat talibanii si mai lipsita de scrupule decat ISIS, in timp.

FOTO+VIDEO. Lovitura de stat esuata, in Turcia: 161 morti, peste 2.800 de militari, arestati. Erdogan face apel la oameni sa iasa din nou in strada. Guvernul il acuza pe liderul islamic Gulen ca a orchestrat puciul

Lovitura de stat din Turcia, de vineri noaptea, a esuat, sambata dimineata. Sute de oameni au murit, iar mii sunt raniti. Peste 2. 800 de militari sunt arestati. Guvernul turc il acuza pe liderul religios Fethullah Gulen ca a orchestrat puciul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )