Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iulia Vantur a petrecut Valentines Day la ferma lui Salman Khan?

ADPM ADPM,
Iulia Vantur a petrecut Valentines Day la ferma lui Salman Khan?

Iulia Vantur a petrecut, se pare, Valentines Day alaturi de actorul indian Salman Khan, la ferma acestuia din Panvel, India. Vedeta din Romania s-a fotografiat in fata locuintei actorului de la Bollywood bucurandu-se de natura si de noul stil de viata pe care l-a adoptat odata cu plecarea in India. continuă pe ADPM

FOTO Cum s-au distrat elevii cantacuzini, de Valentines Day

Colegiul Constantin Cantacuzino a celebrat Valentines Day, iar o parte dintre elevi au sustinut momente remarcabile atat in limba engleza, cat si in limba franceza. Au jucat chiar si un fragment din piesa de teatru Romeo si Julieta de William Shakespeare.

VIDEO Casatorii de o zi si Free Hugs de Valentines Day

Tinerii baimareni au sarbatorit Valentines Day cu imbratisari gratuite si casatorii de-o zi. inca de la orele amiezii, primarul Consiliului Local al Tinerilor a iesit pe platoul din Piata Revolutiei pentru a oficia casatoriile, iar voluntarii de la YMCA au impartit imbratisari.

HOT! Austin Mahone are un cadou special pentru fanele sale de Valentines Day! Asculta aici trackul U!

Valentines Day 2014 a venit cu multa muzica fresh si buna din partea a numerosi artisti internationali. Incepe cu Austin.

WOW! Cel mai scump cadou de Valentines Day! Ellie White a primit o vila de 150.000 de euro!

Ellie White a primit ieri cel mai scump cadou de Valentines Day din showbiz-ul romanesc. Artista a aflat ca se va muta in curand, alaturi de iubitul ei si de copilul lor, intr-o vila din Corbeanca evaluata la 150. 000 de euro.

De Valentines Day, Ellie White a reinregistrat Privirea Ta, hitul indragostitilor!

De Valentines Day, Ellie White isi bucura cei aproape 800. 000 de fani de pe Facebook cu o surpriza de proportii: a reinregistrat piesa Privirea ta, hitul pe care il canta, in urma cu zece ani, alaturi de DJ Project. Noua varianta a piesei preferate a indragostitilor din Romania este in stil unplugged si ii pune in valoare artistei vocea exceptionala.

Iulia Vantur nu se mai intoarce in Romania?

Iulia Vantur se afla de cateva saptamani in India unde filmeaza pentru viitorul film O Teri si se zvoneste ca ar fi atat de indragostita de acea tara si ca ar avea sanse sa obtina noi si noi roluri incat este posibil sa nu o mai vedem prea curand inapoi in Romania, la Pro TV.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )