Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jacheta prin care raspunzi la telefon si iti poti face si selfie

Playtech Playtech,
Jacheta prin care raspunzi la telefon si iti poti face si selfie

Dintre toate accesorile wearable, cel mai probabil nu te asteptai ca o sa poti avea si o jacheta inteligenta de la Google. Data viitoare cand iti cumperi haine, acestea ar putea veni dotate. continuă pe Playtech

3 retete dulci pe care le poti face cu bicarbonat de sodiu si lamaie

Daca ai pofta de ceva dulce si esti in pana de idei, venim noi cu solutia. incearca aceste doua retete de preparate dulci, foarte racoritoare. Bicarbonatul are multiple intrebuintari in bucatarie. Bicarbonatul de sodiu se foloseste in combinatie cu lamaia mai ales la aluaturile pufoase si la fursecuri. incearca aceste retete pufoase si usoare ideale .

Pacientii spitalului din Bistrita vor semna la internare formulare prin care se angajeaza sa nu dea mita personalului medical

Pacientii Spitalului Judetean de Urgenta din Bistrita vor semna, la internare, formulare prin care isi iau angajamentul sa nu dea mita personalului medical. Decizia a fost luata de Comitetul Director si de Consiliul de Administratie al unitatii medicale, iar anuntul a fost facut marti de managerul spitalului, Gabriel Lazany, care spune ca schimbarea incepe prin fiecare dintre noi.

iti poti da seama daca suferi de anxietate fiind atent la aceste semne

Anxietatea este o emotie fireasca foarte raspandita, dar care in unele cazuri se poate manifesta ca o afectiune patologica care necesita tratament. Problema este ca multi oameni nu.

David Higgins, antrenorul care iti poate face un trup de model

Femeile din toata lumea isi doresc sa aiba un trup cat mai apropiat de cel al unui model sau a unui star de cinema. Un antrenor personal de la Hollywood a dezvaluit presei secretele pe care le urmeaza.

Aceste mituri despre cafea iti pot face viata un calvar. Ce sa nu crezi

Cafeaua este una dintre cele mai consumate bauturi la nivel global datorita nivelului de energie pe care il ofera. Drept urmare, exista nenumarate mituri care circula in legatura cu.

Simbolul pe care il alegi iti tradeaza provocarile interioare: afla prin ce treci

Testele de personalitate pot trada multe particularitati ale psihologiei unei persoane. Nu te astepti insa sa expuna niste drame punctuale, sa atraga atentia asupra unui episod existential prin care treci acum. Daca ai o fascinatie pentru testele psihologice, acesta este unul dintre cele mai interesante pe care le-am intalnit in ultima perioada. in loc sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )