Libnet.ro
UNICEF

05:00

James May PLEACA din echipa Top Gear: Emisiunea nu ar mai fi la fel fara Clarkson

Antena3 Antena3,
James May PLEACA din echipa Top Gear: Emisiunea nu ar mai fi la fel fara Clarkson

James May a plecat, oficial, din echipa Top Gear, din cauza faptului ca emisiunea nu ar mai fi la fel fara Jeremy Clarkson. Desi multa lume se astepta la acest moment, James May a confirmat oficial. continuă pe Antena3

Top Gear: Emisiunea ar putea fi prezentata de o femeie

Emisiunea Top Gear va reveni anul viitor pe micile ecrane cu un nou format. Dupa ce prezentatorul Jeremy Clarkson a fost concediat din cauza unei altercatii cu un producator, reprezentantii BBC 2 sustin ca acesta.

Top Gear revine intr-un nou format, iar Jeremy Clarkson ar putea fi inlocuit de o femeie. Cine sunt principalele candidate

Emisiunea Top Gear va reveni anul viitor pe micile ecrane intr-un nou format, iar grupul BBC nu exclude posibilitatea ca acest show TV de succes sa fie prezentat de o femeie, dupa ce starul show-ului, Jeremy Clarkson, a fost concediat.

Basescu: Vreau sa vorbesc cu Bica. M-as bucura daca ar fi de acord sa ii fac o vizita. E greu sa vezi ca 3 oameni din echipa ta, Udrea, Bica, Georgescu, sunt arestati de 3 oameni tot din echipa ta, Stanciu, Kovesi si Coldea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea X-press, difuzata de B1Tv, ca isi doreste sa discute cu fosta sefa a DIICOT Alina Bica, recent iesita.

Traian Basescu: Trei oameni din echipa mea, Kovesi, Stanciu si Coldea, i-au arestat pe ceilalti trei - Bica, Georgescu si Udrea

Traian Basescu a reafirmat marti ca nu crede ca Alina Bica, Horia Georgescu sau Elena Udrea au luat mita si a spus ca acestia, impreuna cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sefa Inaltei Curti, Livia Stanciu, si adjunctul sefului SRI, generalul Florian Coldea, au format echipa sa cu care a modernizat statul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )