Libnet.ro
UNICEF

12:45

Jandarmii bacauani ajuta sinistratii din judetul Galati

Adevărul Adevărul,
Jandarmii bacauani ajuta sinistratii din judetul Galati

150 de jandarmi bacauani, din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila, sunt prezenti in aceste zile in judetul Galati, pentru a ajuta la inlaturarea efectelor produse de inundatii. continuă pe Adevărul

PNL Bucuresti strange ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati

Organizatia PNL Bucuresti continua campania de colectare de ajutoare de prima urgenta pentru persoanele sinistrate din zonele afectate de inundatii din judetul Galati, anunta coordonatorul organizatiei,.

Botosanenii strang alimente si materiale de constructii pentru sinistratii din judetul Galati

Botosanenii au inceput sa adune ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati. in fata Prefecturii au fost amenajate doua corturi ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, unde botosanenii pot dona alimente oamenilor loviti de ape in judetul Galati.

Patru persoane decedate si trei disparute in urma inundatiilor din judetul Galati

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati.

Codul portocaliu de inundatii, prelungit pe rauri din judetul Galati pana duminica

Hidrologii au prelungit codul portocaliu de inundatii, pe raurile din bazinele Suhu si Chineja, din judetul Galati, pana duminica, la ora 12. Avertizarea cod portocaliu de inundatii a intrat in.

Codul Portocaliu de inundatii, prelungit pe rauri din judetul Galati pana duminica la pranz

Hidrologii au prelungit codul portocaliu de inundatii, pe raurile din bazinele Suhu si Chineja, din judetul Galati, pana duminica, la ora 12:00, transmite Mediafax. Avertizarea cod portocaliu de inundatii a intrat in vigoare sambata, la ora 14:00 si este valabila pana duminica la pranz.

Codul Portocaliu de inundatii, prelungit pe doua rauri din judetul Galati pana duminica la pranz

Hidrologii au prelungit codul portocaliu de inundatii, pe raurile din bazinele Suhu si Chineja, din judetul Galati, pana duminica, la ora 12:00, transmite Mediafax. Avertizarea cod portocaliu de inundatii a intrat in vigoare sambata, la ora 14:00 si este valabila pana duminica la pranz.

Sase persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Update 09:31 Ultimul bilant al inundatiilor din judetul Galati arata ca sase persoane au decedat si trei sunt date disparute.

Antena 3 reactiveaza campania Apa trece, Romania ramane. Demersul vine in sprijinul sutelor de sinistrati din judetul Galati

Antena 3 a reactivat astazi campania Apa trece, Romania ramane. Demersul se adreseaza romanilor care sufera in urma inundatiilor, iar de data aceasta vine in sprijinul sutelor de sinistrati din judetul.

Prima reactie a Bisericii:familiile afectate de inundatiile din judetul Galati vor primi ajutoare financiare

La initiativa Patriarhului Daniel, Patriarhia Romana va ajuta financiar cu cate 3. 000 lei fiecare dintre familiile celor noua persoane din judetul Galati care si-au pierdut viata in urma inundatiilor din ultimele zile.

VIDEO UPDATE Inundatii in judetul Galati: Numarul persoanelor decedate a crescut la sapte. Un copil de 8 ani este dat disparut. Peste 700 de case inundate

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati. UPDATE: Numarul persoanelor decedate in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in localitatile din nord-vestul judetului Galati a urcat la sapte, o alta persoana fiind in continuare data disparuta, informeaza reprezentatii Inspectoratului Judetean de Politie, potrivit Agerpres. Este data disparuta o fetita in varsta de opt ani din comuna Cudalbi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )