Libnet.ro
UNICEF

07:15

Jessie J va lansa un nou single Calling All Hearts, in colaborare cu Robin Thicke

Devorator Monden Devorator Monden,
Jessie J va lansa un nou single Calling All Hearts, in colaborare cu Robin Thicke

Cantareata britanica a dezvaluit faptul ca va filma in curand si un videoclip pentru aceasta piesa, care este cel de-al treilea single extras de pe viitorul sau album, Alive. Calling All Hearts este o colaborare cu Robin Thicke, interpretul hitului Blurred Lines. Fara sani dezgoliti. Nu voi face asta. Desi Robin este foarte cool si . continuă pe Devorator Monden

Nicki Minaj se intoarce la originile sale in cel mai nou single al lui Mavado Give It All To Me!

Nici nu s-a obisnuit bine lumea cu cea mai noua colaborare a rapperitei cu Sean Paul pentru piesa Entertainment, ca Nicki Minaj ne incanta cu aparitia sa intr-o noua colaborare, de aceasta data cu jamaicanul Mavado pentru single-ul Give It All To Me. Produsa de catre Ja Productions, Give It All To Me reprezinta si .

Formatia Icona Pop a dezvaluit tracklistul viitorului album si un nou single My Party!

Duo-ul suedez, format din cantaretele Caroline Hjelt si Aino Jawo, vor reveni cu un nou album, intitulat This IsIcona Pop, care va fi lansat pe 20 septembrie. Insa pana cand ne vom putea delecta cu noile piese ale fetelor, Caroline si Aino ne incanta cu un nou single, My Party, care nu va fi inclus .

Miley Cyrus, o adevarata rapperita in cel mai nou single al lui Mike WiLL Made It 23!

Mike WiLL Made It este producatorul din spatele hitului We Cant Stop al lui Miley Cyrus asa ca era de asteptat ca artista sa ii intoarca o favoare si sa apara ca featured artist in cel mai nou single al acestuia, 23. In afara de Miley, Mike i-a mai cooptat pentru aceasta piesa pe Wiz .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )