Libnet.ro
UNICEF

18:15

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep adora bijuteriile din aur roz, rochiile si pantofii cu toc: Am o bratara-talisman pe care o port tot timpul

România Liberă România Liberă,
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep adora bijuteriile din aur roz, rochiile si pantofii cu toc: Am o bratara-talisman pe care o port tot timpul

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 2 WTA, sustine ca adora bijuteriile clasice si discrete, cat si rochiile si pantofii cu toc, desi nu apuca sa poarte tinute elegante decat cand merge la evenimente sau la petreceri. continuă pe România Liberă

Simona Halep, marturisire emotionanta dupa ce a pierdut finala Roland Garros: Am simtit ca vine sfarsitul lumii

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, duminica dupa-amiaza, la intoarcerea la Bucuresti dupa participarea la Roland Garros, ca nu a mai avut dureri la glezna, acolo unde a suferit o ruptura de.

Simona Halep, dupa infrangerea din finala de la Roland Garros: E o zi dura ca nu am reusit sa castig, dar trebuie sa muncim si sa credem

Nici a doua oara nu a fost cu noroc pentru Simona Halep, jucatoarea noastra pierzand finala de la Roland Garros disputata impotriva Jelenei Ostapenko 6-4, 4-6, 3-6). E o zi dura pentru ca nu am reusit sa castig, dar trebuie sa muncim si sa credem, a precizat Simo dupa incheierea ultimului act de la Paris.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO STREAM ONLINE LIVE. Meciul carierei pentru Simona in SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO STREAM ONLINE LIVE

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, va disputa sambata de la ora 16,00) finala turneului de la Roland Garros.

Ce a declarat Jelena Ostapenko despre Simona Halep, dupa ce a castigat finala la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, a fost invinsa de letona Jelena Ostapenko 47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sambata, in finala turneului de la Roland Garros, al.

Simona Halep, pe locul doi in clasamentul WTA, dupa turneul de la Paris

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat pe locul al doilea in clasamentul WTA, dupa ce a ajuns in finala turneului de la Roland Garros.

Simona Halep, invinsa de Jelena Ostapenko in finala turneului de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, a fost invinsa de letona Jelena Ostapenko 47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sambata, in finala turneului de la Roland Garros, al doilea Mare Slem al anului.

Simona Halep: infrangerea aceasta doare mai rau decat cea din 2014

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a pierdut finala turneului de la Roland Garros, ca acest esec doare mai rau decat infrangerea din finala din 2014 de la Paris, informeaza Digi24.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO. FABULOS in SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO Jucatoarea letona de tenis Jelena Ostapenko, adversara romancei Simona Halep in finala feminina de la Roland Garros, are calitatile unei campioane, a .

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO. O noua sansa pentru Halep in SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO Jucatoarea letona de tenis Jelena Ostapenko, adversara romancei Simona Halep in finala feminina de la Roland Garros, are calitatile unei campioane, a .

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea lunii mai. Unde puteti vota

Simona Halep a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii mai, alaturi de urcaineanca Elina Svitolina si de letona Jelena Ostapenko, anunta news. ro. in mai, Halep a castigat turneul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )