Libnet.ro
UNICEF

14:30

Jurnalist si activist nationalist din Ucraina, rapit, torturat si ucis

Antena3 Antena3,
Jurnalist si activist nationalist din Ucraina, rapit, torturat si ucis

Un jurnalist si activist al partidului nationalist ucrainean Svoboda Libertate) a fost gasit mort, prezentand urme de tortura, la o zi dupa ce a fost rapit, a anuntat formatiunea duminica, informeaza. continuă pe Antena3

Ucraina: Un jurnalist, activist al partidului Svoboda, a fost rapit si ucis

Un jurnalist si totodata, activist, al partidului nationalist ucrainean Svoboda, a fost gasit mort, prezentand urme de tortura, la o zi dupa ce a fost rapit. Corpul lui Vasili Serghienko a fost gasit sambata,.

Jurnalist si activist nationalist ucrainean, rapit si ucis

Jurnalistul ucis era membru al Partidului Svoboda .

Lagarde: Criza din Ucraina poate avea un impact mare asupra economiei mondiale

Criza din Ucraina poate avea un impact mare asupra economiei mondiale, daca nu este bine gestionata, a avertizat miercuri directorul general al FMI, Christine Lagarde, transmite AFP.

Jurnalist si activist ultranationalist ucrainean, rapit si ucis

Un jurnalist si activist al partidului nationalist ucrainean Svoboda Libertate) a fost gasit mort, prezentand urme de tortura, la o zi dupa ce a fost rapit, a anuntat formatiunea duminica, relateaza AFP.

Rogozin: Tensiunea din Ucraina si Crimeea creste

Situatia devine din ce in ce mai complicata in ceea ce priveste tensiunile in Ucraina si Crimeea. Tarile care s-au bucurat de cooperarea cu Rusia acum ne ameninta cu sanctiuni, a precizat Dmitri Rogozin.

McDonalds si-a suspendat activitatea in Crimeea: Va oferi locuri de munca in alte restaurante din Ucraina

McDonalds a suspendat activitatea la restaurantele sale din Crimeea din motive legate de fabricatie, insa a anuntat ca va oferi locuri de munca angajatilor sai din Crimeea in alte locatii McDonalds din.

Deputatii reduc taxele vamale pentru importurile din Ucraina

Aproximativ 98% din taxele vamale pe care exportatorii ucrainieni de fier, otel, produse de ferma si utilaje le platesc la granitele UE vor fi eliminate ca urmare a unei propuneri sprijinite de Parlamentul European astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )