Libnet.ro
UNICEF

05:45

Jurnalistii scotieni au facut anuntul despre Ianis Hagi. Ce decizie a luat Steven Gerrard

Playtech Playtech,
Jurnalistii scotieni au facut anuntul despre Ianis Hagi. Ce decizie a luat Steven Gerrard

Jurnalistii scotiei au facut mult asteptatul anunt despre sportivul roman. Ce au scris despre Ianis Hagi? Care este decizia luata recent de catre Stevan Gerrard? Decizia de ultima ora a lui Steven Gerrard Cei care urmaresc din aproape in aproape evolutia lui Ianis Hagi anticipeaza deja decizia luata de Stevan Gerrard in cazul fiului regelului. continuă pe Playtech

EXCLUSIV Ce a vrut sa faca Gheorghe Turda chiar azi, de ziua Nicoletei Voicu. A facut anuntul despre fosta iubita

La cei 73 de ani, pe care-i va implini luna viitoare, Gheorghe Turda, cunoscutul cantaret de muzica populara, spune ca nu mai vrea sa auda de dragoste pentru o vreme. Decizia survine dupa scandalul legat de despartirea de fosta sa iubita, Nicoleta Voicu 50 de ani), si ea interpret de muzica populara. Dar, nu se .

Dan Negru a facut anuntul. Ce se intampla la Antena 1 in doar 30 de zile (exclusiv)

Dan Negru vine cu vesti excelente pentru telespectatorii sai. Prezentatorul a facut anuntul care i-a surprins placut pe fanii vedetei. Ce a declarat acesta? Dan Negru, vesti bune pentru fanii sai Celebrul prezentator a vorbit despre revenirea sa pe micile ecrane. in curand, fanii vedetei il vor putea revedea in calitate de prezentator al unuia .

Catalin Maruta si Andra au facut anuntul trist de care fanii lor se temeau. Din pacate, e adevarat

Catalin Maruta si Andra au fost confirmati cu noul coronavirus. Prezentatorul TV a facut anuntul printr-un filmulet postat in mediul online. Tot ce putem sa va spunem este ca ne simtim bine, suntem in forta. Boala nu ocoleste pe nimeni. Catalin Maruta si Andra au fost depistati cu COVID-19. Vedeta Pro TV a facut anuntul .

Roxana Ghita de la Survivor, reactie fara precedent. A facut anuntul crunt la Kanal D

Roxana Ghita de la Survivor, reactie fara precedent. A facut anuntul crunt la Kanal D. Dupa ce Alexandra Stan a spus de nenumarate ori ca vrea sa paraseasca competitia din Republica Dominicana, iata ca acum a venit randul uneia dintre Razboinici. Ce a declarat Roxana Ghita i-a lasat pe toti masca. Roxana Ghita de la .

Catalin Maruta a facut anuntul zilei pentru fani. Ce se intampla de maine cu emisiunea lui

Catalin Maruta a anuntat sambata ca a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, prin intermediul unei inregistrari video postate pe Instagram. Emisiunea sa nu va intra in pauza. Mai multe detalii a spus chiar prezentatorul TV. Catalin Maruta, anuntul zilei pentru fanii La Maruta. Emisiunea continuade acasa Prezentatorul emisiunii La Maruta de la Pro TV .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )