Libnet.ro
UNICEF

11:30

Justin Timberlake lanseaza un nou single oficial Drink You Away!

Devorator Monden Devorator Monden,
Justin Timberlake lanseaza un nou single oficial Drink You Away!

Drink You Away este un track inclus pe cel mai recent material discografic al lui Justin Timberlake, intitulat The 20/20 Experience: 2 of 2, care a fost lansat la sfarsitul lunii septembrie. Piesa este confirmata ca fiind cel de-al treilea single oficial al albumului. Noul single a fost compus de Justin Timberlake insusi in colaborare . continuă pe Devorator Monden

The Pretty Reckless vor lansa un nou single Heaven Knows! Vezi aici coperta si asculta un fragment din piesa!

Taylor Momsen si colegii sai din formatia The Pretty Reckless continua promovarea viitorului lor material de studio, intitulat Going To Hell, lansand un nou single oficial, Heaven Knows. Membrii grupului au dezvaluit in urma cu putin timp atat coperta piesei, cat si un fragment de 30 de secunde din cadrul acesteia. Coperta o infatiseaza pe .

Fresh! Christina Perri a dezvaluit noul single oficial Human!

Asa cum ne-a fost promis, Christina Perri si-a lansat pe 18 noiembrie pe iTunes noul single oficial, intitulat Human, extras de pe viitorul sau material de studio care este programat sa se lanseze in primul sfert al anului 2014. Titlul albumului nu a fost inca dezvaluit. Christina Perri ramane la stilul care a consacrat-o, dovada .

New artist: Anton Ewald vrea sa se impuna in topuri cu noul sau single oficial Close Up!

Anton Ewald, pe numele sau intreg Anton Kim Ewald, este un cantaret si dansator suedez cunoscut publicului din tara sa si nu numai datorita participarii sale in cadrul Melodifestivalen 2013, selectia nationala Eurovision a Suediei. Artistul a participat cu piesa Begging, dupa mai multe hopuri pe care le-a avut de trecut Anton Ewald reusind sa .

James Arthur a dezvaluit coperta single-ului Recovery!

Artistul britanic anunta in urma cu cateva zile lansarea unui nou single oficial, intitulat Recovery, extras de pe materialul sau de debut eponim lansat la inceputul acestei luni. Acum cateva ore James Arthur a dat publicitatii coperta noului sau single, dar si data lansarii acestuia. Coperta ne prezinta un James Arthur depresiv, care se afla .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )