Libnet.ro
UNICEF

13:00

Juventus si Monaco s-au calificat in semifinalele Ligii Campionilor

B1 B1,
Juventus si Monaco s-au calificat in semifinalele Ligii Campionilor

Juventus si Monaco s-au calificat in semifinalele Ligii Campionilor, informeaza GSP. Juventus a remizat pe terenul Barcelonei, scor 0-0, dupa ce in meciul tur s-a impus cu 3-0. Barcelona a parasit. continuă pe B1

Real Madrid a invins Bayern Munchen, scor 4-2 dupa prelungiri, si s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor

Echipa spaniola Real Madrid, detinatoarea trofeului, s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 dupa prelungiri, formatia germana Bayern Munchen, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei. Cristiano Ronaldo a reusit un hattrick, iar Arturo Vidal a fost eliminat.

Real Madrid si Atletico Madrid, primele echipe calificate in semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid si Atletico Madrid s-au calificat in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, informeaza GSP. Real Madrid, detinatoarea trofeului, s-a calificat cu destule emotii, dupa ce a.

Atletico Madrid, prima echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor

Atletico Madrid este prima echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, dupa ce a terminat la egalitate cu Leicester City, 1-1 1-0), in deplasare, in mansa secunda.

CSM Bucuresti isi afla adversara din semifinalele Ligii Campionilor (14:00)

Urmariti in timp real in aceasta pagina incepand cu ora 14:00 tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, asa numitul Final Four.

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din semifinalele Ligii Campionilor

Am transmis in timp real in aceasta pagina incepand cu ora 14:00 tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, asa numitul Final Four gazduit de Budapesta. CSM Bucuresti putem spune ca a avut sansa la tragere si are o buna oportunitate de a juca pentru al doilea an consecutiv finala evitand cei mai puternici adversari.

Posibilele adversare pentru CSM Bucuresti in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in Final Four-ul Ligii Campionilor si interesant este ca lista celor patru semifinaliste este aceeasi cu cea din 2016.

CSM si-a aflat adversara din semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti va juca in Final Four-ul Ligii Campionilor pe 6 si 7 mai la Budapesta, unde va incerca sa-si apere trofeul castigat anul trecut.

CSM Bucuresti va intalni HC Vardar Skopje in semifinalele Ligii Campionilor, handbal feminin

CSM Bucuresti si-a aflat astazi adversara la semifinala Campionatului Mondial la handbal feminin. CSM Bucuresti va intalni HC Vardar, Macedonia.

Liga Camionilor Fara miracole. Juventus si AS Monaco au trecut de FC Barcelona si Borussia Dortmund

Echipele Juventus Torino si AS Monaco s-au calificat, miercuri, in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce au trecut de formatiile FC Barcelona si Borussia Dortmund, in sferturile de finala ale competitiei, potrivit news. ro. Barca nu a repetat miracolul din meciul cu PSG si nici macar nu a reusit sa marcheze, italienii reusind sa tina cu succes de un rezultat nul. As Monaco a invins fara probleme Borussia, scor 3-1, mergand in semifinale dupa doua victorii.

Cum poti sa sustii CSM Bucuresti in Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta. Pretul biletelor si modalitatea de a le putea obtine

CSM Bucuresti va juca pe 6 mai in semifinalele Ligii Campionilor, unde va intalni echipa Vardar Skopje, din Macedonia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )