Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 19.00

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 19.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis sustine marti o conferinta de presa la Palatul Cotroceni de la ora 19. Declaratia sefului Statului vine in ziua in care Capitala a intrat in scenariul rosu dupa ce rata de infectare cu COVID-19 a depasit 3 cazuri la mia de infectari. continuă pe Adevărul

Iohannis: Vedem o crestere ingrijoratoare la toti indicatorii. Nu ne putem permite supra-aglomerarea spitalelor si imposibilitatea ATI de a mai primi pacienti De ce spune ca nu se impune acum starea de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat marti ca Romania se confrunta cu o crestere accentuata a cazurilor de COVID-19 in Bucuresti si in mai multe judete, iar ocuparea numarului de paturi la terapie intensiva risca sa atinga un grad alarmant. Nu ne putem permite supra-aglomerarea spitalelor si imposibilitatea sectiilor ATI de a mai primi pacienti, a afirmat Iohannis, subliniind, din nou, ca la acest moment nu se impune totusi reinstituirea starii de urgenta, dar ca starea de alerta va fi prelungita cu inca o luna. Iohannis, despre cifrele contradictorii privind rata de infectare in Bucuresti: Astept ca Guvernul sa clarifice de urgenta situatiaIohannis, despre criticile aduse de BOR Guvernului dupa interzicerea pelerinajelor: Nu m-am asteptat sa asist la un dialog via media.

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis merge joi si vineri la Bruxelles la reuniunea Consiliului European ce va.

Klaus Iohannis, anunturi importante dupa ce pandemia a scapat de sub control

Presedintele Klaus Iohannis sustine, incepand cu ora 19. 00, o conferinta de presa, in contextul numarului tot mai mare de infectari cu COVID 19. Antena3. ro va prezinta in regim live text principalele declaratii ale sefului statului.

Klaus Iohannis: Ne confruntam cu o transmitere accentuata in Capitala si in multe judete. in spatele statisticilor seci se afla familii indurerate. Fac apel la cetateni sa fie prudenti si sa respecte cu strictete regulile! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa marti, in care a vorbit despre evolutia epidemiei de COVID-19si a facut un nou apel la respectarea regulilor de protectie.

Klaus Iohannis va sustine marti seara o conferinta de presa

Presedintele Klaus Iohannis, va sustine marti, incepand de la ora 19:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: Nu este nevoie acum de stare de urgenta. Ce a spus presedintele despre impactul economic al lockdown-ului (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, Guvernul a putut sa ia masurile care se impun pentru gestionarea pandemiei, astfel ca, acum, nu este nevoie de stare de.

Klaus Iohannis: Autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, ca autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate, iar in cazul in care.

Klaus Iohannis, despre sprijinul SUA pentru proiectele de infrastructura: Cred ca saptamana viitoare vom face noi pasi in directia realizarii acestora (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa, despre proiectele de infrastructura realizate cu sprijinul Statelor Unite ale Americii SUA), mentionand ca este posibil ca sa.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare: Esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere, iar oamenii trebuie sa aleaga in ce fel de societate vrem.

Klaus Iohannis, despre purtarea mastii in spatiile publice deschise: Este o recomandare pe care o fac (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca recomanda portul mastii de protectie in spatiile publice deschise pentru prevenirea raspandirii pandemiei de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )