Libnet.ro
UNICEF

20:46

Klaus Iohannis, despre aderarea la EURO: O ancora pentru disciplina

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, despre aderarea la EURO: O ancora pentru disciplina

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a a declarat, miercuri, ca Banca Nationala a Romaniei a fost un pilon de echilibru, iar obiectivul aderarii Romaniei la zona euro este o ancora pentru disciplina si stabilitate. continuă pe România Liberă

Iohannis: Obiectivul de aderare la zona euro este o ancora pentru disciplina

ACTUALIZARE 18:08 Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Banca Nationala a Romaniei a fost un pilon de echilibru, iar obiectivul aderarii Romaniei la zona euro este o ancora pentru disciplina si stabilitate, iar autoritatile trebuie sa pregateasca atent integrarea monetara, arata Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, despre noul Cod Fiscal: Nu stiu cum s-a strecurat aprecierea ca ar revolutiona finantele prin simpla reducere a unor impozite

Klaus Iohannis a facut apel la prudenta in ceea ce priveste noul Cod Fiscal, care a fost trimis spre promulgare presedintelui, avertizand ca o reducere de taxe poate fi utila doar daca nu pune in pericol sustenabilitatea finantelor publice.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora institutional (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va continua colaborarea cu premierul Victor Ponta la nivel institutional. Punctul meu de vedere este foarte bine cunoscut. imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora.

Klaus Iohannis respinge propunerea lui Ponta pentru Transporturi: Fifor nu are experienta. Ponta: Maine facem o noua nominalizare

21 - Ponta: Maine vom face o noua nominalizareUPDATE 14. 18 - Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Victor Ponta ca Mihai Fifor sa fie ministrul Transporturilor, motivand ca nu.

Klaus Iohannis: Romania conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca nu poate exista o Europa divizata intre tarile euro si non-euro. Presedintele a mai precizat ca tara noastra conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la.

Klaus Iohannis: Trebuie sa ne pregatim atent si consecvent pentru integrarea monetara

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, miercuri, ca zilele acestea va analiza noul Cod fiscal, iar in ceea ce priveste aderarea la zona euro a spus ca trebuie sa ne pregatim atent si.

Seful Lukoil Rusia ii scrie lui Klaus Iohannis pentru a cere o intalnire in care sa fie discutate problemele sensibile ale activitatii curente

Presedintele Lukoil, miliardarul ruso-azer Vagit Alekperov, solicita, intr-o scrisoare transmisa lui Klaus Iohannis, o intalnire cu acesta pentru a discuta problemele sensibile ale activitatii curente, dupa ce autoritatile din Romania au pus sechestru pe doua miliarde de euro pe conturile companiei.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Weber spijinul PPE pentru aderarea Romaniei la Schengen

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, i-a cerut lui Manfred Weber, presedintele grupului popularilor europeni din PE, sprijinul PPE in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Schengen.

Klaus Iohannis: E important sa tragem niste invataminte din criza din Grecia. Pentru o uniune functionala este vitala solidaritatea. Romania doreste sa devina membra a zonei euro (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in cadrul vizitei oficiale de la Madrid, cu seful guvernului spaniol, Mariano Rajoy, despre situatia elenilor si cum se rasfrange ea asupra intregii Europe. Cred ca e.

Klaus Iohannis: Nu poate exista o Europa divizata intre nord si sud, intre tarile euro si non-euro

Iohannis a transmis multumiri Spaniei pentru deschiderea cu care romanii sunt primiti in aceasta tara. Astazi, relatia dintre noi are fundamente intarite. Ma refer la comunitatea de romani din Spania. Cei aproximativ un milion de concetateni ai nostri care traiesc, studiaza si muncesc aici contribuie la dezvoltarea Spaniei, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )