Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, la finalul summitului Consiliului European: Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, la finalul summitului Consiliului European: Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui

Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui. Am convenit sa intesificam cooperarea bilaterala cu partea ucraineana. , a declarat Iohannis la terminarea summit-ului Consiliului European. Intrebat de HotNews. ro in ce va consta aceasta implicare a Romaniei, presedintele Iohannis a spus ca va oferi detalii inainte de vizita pe care o va face la Kiev. Avem sperante ca suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei va deveni o prioritate pentru toti participantii la aceste negocieri, ceea ce nu a fost cazul pana acum in cazul Federatiei Ruse, a declarat presedintele. Klaus Iohannis a avut joi, la Bruxelles, o intalnire cu presedintele ucrainean Petro Poroshenko, in marja reuniunii informale a Consiliului European. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a discutat cu Angela Merkel, la inceputul reuniunii Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a discutat joi cu cancelarul Angela Merkel, la inceputul reuniunii Consiliului European care si-a deschis lucrarile la Bruxelles. Seful statului urmeaza sa aiba o intalnire.

Klaus Iohannis, la Consiliul European. Presedintele a discutat cu Angela Merkel si Petro Porosenko

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intalnire bilaterala, in cadrul reuniunii Consiliului European, cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko. intalnirea a durat aproximativ jumatate de.

Klaus Iohannis a discutat cu Angela Merkel in debutul reuniunii Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, la Bruxelles, o discutie cu cancelarul german Angela Merkel, inainte de inceperea reuniunii informale a Consiliului European. Iohannis a discutat cu Merkel timp de cateva minute in camera de sedinta.

Klaus Iohannis, intalnire cu Joseph Daul. Seful statului participa joi la summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa participe joi la summit-ul Partidului Popular European si la reuniunea informala a Consiliului European, dupa ce a efectuat, marti, o vizita oficiala in Franta unde a.

Klaus Iohannis a avut o discutie cu Angela Merkel inainte de inceperea lucrarilor Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis a purtat joi o scurta discutie cu cancelarul german AngelaMerkel inainte de inceperea lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, informeaza B1 TV. in imaginile surprinse de.

Presedintele Iohannis va avea, joi, o intalnire bilaterala cu Poroshenko, in marja Consiliului European - surse Mediafax

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, in marja reuniunii Consiliului European care va avea loc la Bruxelles, o intalnire bilaterala cu presedintele Ucrainei, Petro Poroshenko, temele de discutie vizand relatia dintre cele doua state si situatia conflictului din estul Ucrainei, potrivit Mediafax.

Iohannis, prima participare la o sedinta a Consiliului European. Care sunt temele de discutie

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, pentru a participa la sedinta Consiliului European care se va desfasura, joi, incepand cu ora 14. 00 ora Romaniei). Pe agenda se afla subiecte importane precum lupta impotriva terorismului si.

FOTO. Klaus Iohannis, intalnire cu Joseph Daul

Intr-un mesaj postat pe contul sau de Faebook, presedintele Klaus Iohannis, a scris despre intalnirea de joi dimineata, de la Bruxelles, cu presedintele PPE, Joseph Daul, intrevedere care s-a desfasurat la summit-ul Partidului Popular European si inaintea reuniunii informale a Consiliului European.

Presedintele Iohannis a ajuns la Bruxelles, pentru prima sedinta a Consiliului European din mandat

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, pentru Consiliul European care se va desfasura, joi, incepand cu ora 14. 00 ora Romaniei), pe agenda aflandu-se subiecte importante precum lupta.

Klaus Iohannis, intalnire cu Joseph Daul

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va participa, joi, la summit-ul Partidului Popular European si la reuniunea informala a Consiliului European, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )