Libnet.ro
UNICEF

17:01

Klaus Iohannis, inainte de plecarea la Consiliul European: Romania sustine revizuirea strategiei de Securitate a UE

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, inainte de plecarea la Consiliul European: Romania sustine revizuirea strategiei de Securitate a UE

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European, avand ca tema principala migratia. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis participa la Consiliul European de la Bruxelles

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, participa astazi si maine la Consiliul European de Vara de la Bruxelles, unde va fi discutata problema migratiei si revizuirea Strategiei de Securitate a Uniunii Europene, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, despre reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles: Migratia, securitatea si apararea europeana, cresterea economiei si a fortei de munca, pe agenda de discutii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles, potrivit Administratiei Prezidentiale. Iohannis a precizat in cadrul unei conferinte de presa.

Presedintele Iohannis merge la Consiliul European dedicat migratiei si securitatii

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la Consiliul European care va fi dedicat migratiei si securitatii. inainte de plecarea la Bruxelles, seful statului va sustine o declaratie de presa la Aeroportul Henri Coanda.

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la Consiliul de Vara de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului de Vara de la Bruxelles. Joi, in jurul orei 10, Iohannis va sustine o conferinta de presa in Salonul oficial al Aeroportului.

Ponta: Klaus Iohannis ne-a pacalit. Voi veni mult mai repede in tara. Nu stiu daca Romania mai e o tara democratica

Premierul Victor Ponta a intrat in direct prin telefon la RTV, unde a lansat un atac intetit la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a propus pe Mihai Razvan Ungureanu pentru sefia SIE. Ponta a mai vorbit despre cum decurge recuperarea si despre problemele penale ale lui Sebastian Ghita.

Klaus Iohannis: Romania puternica este o natiune de cetateni, ale caror drepturi si libertati sunt aparate. Un stat puternic isi respecta si protejeaza cetatenii

Presedintele Klaus Iohannis a adresat luni un mesaj referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a declarat ca a pomis ca in.

Klaus Iohannis: Romania puternica este o natiune de cetateni, ale caror drepturi si libertati sunt aparate. Un stat puternic isi respecta si protejeaza cetatenii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a adresat luni un mesaj referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a declarat ca a pomis ca in.

Klaus Iohannis, in Parlament: Strategia Nationala este o declaratie pe care Romania o face

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat, luni, in plenul Parlamentului, strategia de aparare a Romaniei, despre care a afirmat ca nu trebuie sa fie un act de vointa a unei persoane, nici a catorva institutii,.

Klaus Iohannis: Marele pacat al ultimilor 25 de ani a fost confuzia intre persoane si functii

Klaus Iohannis le-a transmis parlamentarilor ca, pe proiectul privind votul prin corespondenta, precum si in privinta incuviintarii cererilor justitiei, nu a constatat o vointa politica reala a.

Legea privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, potrivit careia se pot acorda maximum 100 de premii a fost promulgata marti de presedintele Klaus Iohannis,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )