Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis a incalcat regula din Parcul Central din Targu Jiu: Seful statului, fotografiat stand pe unul din scaunele de la Masa Tacerii (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a incalcat regula din Parcul Central din Targu Jiu: Seful statului, fotografiat stand pe unul din scaunele de la Masa Tacerii (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat vineri la Masa Tacerii din Parcul Central din Targu-Jiu. Desi, turistii nu au voie sa se apropie de sculpturile lui Constantin Brancusi, in. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, fotografiat in timp ce statea pe un scaun de la Masa Tacerii a lui Constantin Brancusi

Presedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat, vineri, in timp ce statea pe un scaun de la Masa Tacerii, una dintre operele lui Constantin Brancusi din Parcul Central din Targu Jiu, in zona fiind inscriptii prin care vizitatorii sunt rugati sa nu atinga operele artistului.

Cine sunt militarii care i-au inmanat presedintelui Klaus Iohannis drapelul Romaniei, de Ziua Armatei

In cadrul festivitatilor organizate la Carei, marti, 25 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a primit din partea unui grup de militari drapelul tricolor.

Klaus Iohannis, la Targu Jiu: Este nevoie de o schimbare de paradigma la nivelul administratiei. Cetatenii isi doresc din partea celor care au rol de decizie profesionalism, integritate, cheltuirea cu eficienta a resurselor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia vineri, in cadrul unui discurs sustinut la Targu Jiu, asupra nevoii unei schimbari de paradigma la nivelul administratiei. Seful statului a.

Ion Cristoiu: Coborat prosteste pe maidanul campaniei electorale, Klaus Iohannis a luat una peste bot. De la Liviu Dragnea, unul care lasa impresie ca nu stie sa dea !

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre comportamentul din ultima perioada al lui Klaus Iohannis. Cristoiu spune ca presedintele a devenit un.

Lumea Justitiei: Documentul care confirma ca presedintele Klaus Iohannis a fost urmarit penal pentru abuz in serviciu (FOTO)

Jurnalistii de la Lumea Justitie au publicat un document despre care sustin ca demonstreaza faptul ca presedintele Klaus Iohannis a avut dosare penale la DNA si la Parchetul Curtii de Apel Alba.

Klaus Iohannis e un presedinte foarte bun

Premierul Dacian Ciolos spune ca nu s-a gandit sa candideze la presedintia Romaniei si ca, in opinia sa, Klaus Iohannis e un presedinte foarte bun, potrivit unor surse din presa.

Klaus Iohannis, despre mesajele ambasadorului american Hans Klemm: Nu sunt singurul care crede ca trebuie oameni curati in politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca mesajele de sustinere venite din partea ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, i-au confirmat ca nu este singurul care considera ca politica din Romania are nevoie de oameni curati.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos sunt increzatori ca, anul viitor, romanii vor calatori in Canada fara vize

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos s-au aratat, joi, optimisti ca, in scurt timp, romanii vor putea calatori fara vize in Canada.

Liviu Dragnea ii ataca dur pe Klaus Iohannis: Vad ca omul asta bate campii. E preocupat de angajarea paznicilor

Seful PSD Liviu Dragnea l-a criticat, joi, pe presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca bate campii, dupa ce seful statului a sustinut ca nu va desemna, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, un premier care are probleme cu Justitia, afirmand si agentilor de paza li se cere cazierul la angajare .

Klaus Iohannis indeamna romanii sa se uite pe listele depuse de partide, pentru alegerile parlamentare, sa vada care au penali si care nu au

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi seara, dupa ceremonia de investire in functie a lui Dragos Cristian Dinu, ca ministru al Fondurilor Europene, ca a cerut Departamentului de Politica Interna al Administratiei Pezidentiale listele depuse de partide, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )