Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, la intalnirea cu Nicolae Timofti: Sper intr-o coalitie solida cat mai curand la Chisinau. Romania ramane cel mai sincer partener al Republicii Moldova (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, la intalnirea cu Nicolae Timofti: Sper intr-o coalitie solida cat mai curand la Chisinau. Romania ramane cel mai sincer partener al Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezenta marti la Suceava, la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa al Universitatii Stefan cel Mare din Suceava Presedintelui Republicii Moldova, Nicolae. continuă pe B1

Klaus Iohannis, catre Nicolae Timofti, la Suceava: Va multumesc pentru dedicatia in sustinerea parcursului european al Republici Moldova. Romania va fi mereu de partea dumneavoastra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezenta marti la Suceava, la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa al Universitatii Stefan cel Mare din Suceava Presedintelui Republicii Moldova, Nicolae.

intrevedere intre Klaus Iohannis si Nicolae Timofti. Ce au discutat cei doi sefi de stat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul conferintei comune cuomologul moldovean, Nicolae Timofti, ca Moldova poate conta pe sprijinul neconditionat al Romaniei, in ceea ce priveste aderararea la Uniunea Europeana.

Klaus Iohannis si Nicolae Timofti, intalnire pe ruta ocolitoare la Suceava: Drumul European 85 e plin de gropi

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, se intalnesc marti la Suceava, dar drumul European 85, pe care ar fi trebuit sa vina e plin de gropi. in aceasta situatie,.

Angajatii USV, trimisi la plimbare pe durata vizitei presedintilor Klaus Iohannis si Nicolae Timofti

Mai multi angajati ai Universitatii Stefan cel Mare Suceava au fost anuntati, luni dimineata, ca in timpul vizitei presedintilor Klaus Iohannis si Nicolae Timofti trebuie sa mearga la licee si sa lipeasca afise cu oferta educationala a institutiei. Angajatii spun ca este vorba de un exces de zel al conducerii USV.

Klaus Iohannis si Nicolae Timofti se intalnesc marti la Suceava. Vor discuta probleme de securitate

Presedintele Nicolae Timofti se va intalni, marti, la Suceava, cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, cei doi oficiali urmand sa sustina o declaratie de presa comuna la Universitatea Stefan cel Mare, informeaza. Cei doi sefi de stat vor discuta despre securitatea Republicii Moldova in contextul situatiei din regiune.

Iohannis, la intalnirea cu Timofti: Republica Moldova isi poate implini destinul doar in Uniunea Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Suceava, dupa intrevederea avuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca Romania este marea sansa a integrarii Republicii Moldova in Uniunea.

Klaus Iohannis se va intalni, azi, la Suceava, cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, azi, la Suceava, cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Iohannis va participa la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa al Universitatii Stefan.

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, la Suceava, pe Nicolae Timofti

Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la sediul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. Vizita celor doi presedinti la Suceava este prilejuita de acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al.

Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la Suceava

Intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si seful de stat al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la Suceava. Seful statului roman l-a intampinat la Univesitatea Stefan cel Mare din Suceava pe omologul.

Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu omologul moldovean, Nicolae Timofti. Agenda intrevederii

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu omologul sau din Republica Moldova, Nicolae Timofti, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )