Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la Suceava

B1 B1,
Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la Suceava

Intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si seful de stat al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la Suceava. Seful statului roman l-a intampinat la Univesitatea Stefan cel Mare din Suceava pe omologul. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, marti, la Suceava

Pesedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere cu omologul sau moldovean. Seful statului se va deplasa la Suceava in data de 7 iulie pentru a fi prezent la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Cauza.

Klaus Iohannis si Nicolae Timofti, intalnire pe ruta ocolitoare la Suceava: Drumul European 85 e plin de gropi

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, se intalnesc marti la Suceava, dar drumul European 85, pe care ar fi trebuit sa vina e plin de gropi. in aceasta situatie,.

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, la Suceava, pe Nicolae Timofti

Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la sediul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. Vizita celor doi presedinti la Suceava este prilejuita de acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al.

Presedintele Republicii Moldova: Pericolul dezinformarii duse de actorii externi este la fel de grav ca islamismul agresiv

Presedintele Republicii Moldova a declarat ca dezinformarea practicata de actorii externi reprezinta un pericol la fel de grav precum islamismul agresiv sau criza euro, informeaza Mediafax. Nicolae Timofti a.

GALERIE FOTO. Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu Nicolae Timofti la Suceava

Cei doi presedinti vor sustine declaratii de presa, vor semna in cartea de onoare a Universitatii Stefan cel Mare, iar dupa-amiaza vor vizita impreuna Cetatea de Scaun a Sucevei.

Iohannis: Romania este &171;marea sansa &187; a integrarii Republicii Moldova in UE

ACTUALIZARE 17:02 Timofti spune ca parteneriatul cu Romania va spori independenta energetica a Republicii Moldova Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat, astazi, la Suceava, ca proiectele energetice comune cu Romania vor spori independenta energetica a tarii sale, cu un efect pozitiv asupra intregii economii, potrivit surselor din presa. *ACTUALIZARE 15:26 Iohannis: Alegerile locale din Republica Moldova arata sprijinul pentru fortele pro-europene.

Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu omologul moldovean, Nicolae Timofti. Agenda intrevederii

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu omologul sau din Republica Moldova, Nicolae Timofti, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu Nicolae Timofti: Sper intr-o coalitie solida cat mai curand la Chisinau. Romania ramane cel mai sincer partener al Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezenta marti la Suceava, la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa al Universitatii Stefan cel Mare din Suceava Presedintelui Republicii Moldova, Nicolae.

Klaus Iohannis, catre Nicolae Timofti, la Suceava: Va multumesc pentru dedicatia in sustinerea parcursului european al Republici Moldova. Romania va fi mereu de partea dumneavoastra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezenta marti la Suceava, la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa al Universitatii Stefan cel Mare din Suceava Presedintelui Republicii Moldova, Nicolae.

Lovitura in asfalt pentru Klaus Iohannis. Ce a decis presedintele

Gropile de pe drumul national E 85 ii schimba traseul presedintelui Klaus Iohannis spre Suceava, anunta Antena 3. Staff-ul presedintelui a decis sa ocoloeasca Falticeniului, acolo unde soseaua este plina de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )