Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis: Masurile vor incetini raspandirea virusului primele rezultate, abia peste 2-3 saptamani. Cred ca sunt suficient de ferme cat sa avem si campanie, si alegeri, si sa nu intram in lockdown dupa

B1 B1,
Klaus Iohannis: Masurile vor incetini raspandirea virusului primele rezultate, abia peste 2-3 saptamani. Cred ca sunt suficient de ferme cat sa avem si campanie, si alegeri, si sa nu intram in lockdown dupa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a explicat ca noile restrictii din Romania, ce vor intra in vigoare luni, ne afecteaza pe toti, dar in astfel de circumstante de pandemie trebuie sa fim uniti. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Pietele in spatiile deschise, pietele traditionale romanesti, vor ramane deschise

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri, cateva precizari legate de noile masuri de restrictie impuse de Guvern, pentru combaterea raspandirii virusului COVID-19: Masurile pe care le-am decis cu Guvernul sunt destul de ferme casa ne permita sa avem alegeri in siguranta si sa continuam fara sa intram in lockdown.

VIDEO Klaus Iohannis: Asteptam primele rezultate ale masurilor de restrictii peste doua - trei saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca primele rezultate ale noilor restrictii anuntate in urma cu o zi de autoritati pentru a incetini avansul pandemiei Covid-19 sunt asteptate peste doua-trei saptamani. Seful statului, care a efectuat o vizita in judetul Maramures, si-a exprimat speranta ca aceste masuri sunt destul de ferme pentru a putea evita un lockdown dupa alegerile din 6 decembrie. Presedintele Klaus Iohannis sustine joi declaratii de presa, de la ora 15:30, dupa ce a participat in judetul Maramures la prezentarea planului investitional pe Regiunea de Nord-Vest.

Olanda suplimenteaza restrictiile pentru a incetini raspandirea noului coronavirus

Premierul olandez Mark Rutte a impus marti noi restrictii pentru a incetini raspandirea noului coronavirus, afirmand ca guvernul ia in considerare carantine si inchideri de scoli, transmite Reuters.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

Cum se poate limita raspandirea virusului, de fapt. Un expert arata greseala majora a autoritatilor

Fie ca vorbim de Romania, sau de oricare alta tara, afectate de actuala pandemie, exista anumite reguli. Unele dintre ele se bazeaza pe testare masiva. Scopul Guvernelor pentru a limita pandemia ar trebui sa fie minimizarea raspandirii acesteia. Bolile grave si decesele generale de noul virus a crescut vertiginos. Autoritatile trebuie sa se concentreze pe .

Klaus Iohannis: Romania va primi peste 10.000.000 de doze de vaccin anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis sustine marti seara o conferinta de presa la Palatul Cotroceni dupa ce s-a intalnit cu reprezentanti ai sistemului de sanatate pentru a discuta masurile pentru gestionarea epidemiei COVID-19.

VIDEO Klaus Iohannis: Pietele in aer liber vor ramane deschise. Rezultatele noilor masuri se vor vedea peste trei saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o conferinta de presa in Maramures, unde a explicat ca rezultatele noilor masuri impuse de Guvern privind lupta impotriva raspandirii pandemiei se vor vedea abia peste doua sau trei saptamani. Mai departe, presedintele nu a respins un eventual lockdown si a adaugat ca pietele din spatiile deschise vor ramane deschise.

Cui lasa Carmen si Klaus Iohannis averea lor colosala. De ce nu au copii, de fapt, la varsta lor

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, sotia acestuia, sunt impreuna de mai bine de 25 de ani. Amandoi, de profesie profesori, au pus pe primul plan cariera, asa cum de altfel chiar Iohannis recunoaste. Multa lume si-a pus intrebarea cui vor lasa averea agonisita de-a lungul anilor, si de ce nu au copii. Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis: Pietele in spatii deschise vor functiona in continuare. Unde vedem ca nu sunt respectate normele, vom lua masuri mai dure

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca, in urma unor discutii mai in detaliu, el si Guvernul Orban au ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa fie inchise doar pietele acoperite. Cele care nu sunt i.

KLAUS IOHANNIS: Nu vrem sa vaccinam pe nimeni cu forta

Intrebat in legatura cu cei care vor refuza sa se vaccineze, Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de azi ca nimeni nu va fi obligat sa se vaccineze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )