Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Lucreaza netransparent si adopta OUG fara sa se consulte cu specialisti din domeniu

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Lucreaza netransparent si adopta OUG fara sa se consulte cu specialisti din domeniu

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni Guvernul, sustinand ca lucreaza netransparent si adopta diverse ordonante de urgenta fara consultari cu cei vizati de legislatie si cu specialistii din. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: PSD s-a apucat sa modifice legile justitiei pentru a-si apara propriii corupti si propriii condamnati penal. Din cauza PSD, Romania nu s-a dezvoltat mai mult (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac extrem de dur la adresa guvernarii PSD, in cadrul eveniment organizat, sambata, la Sinaia. Prezent la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, unde a.

Klaus Iohannis, atac la adresa Vioricai Dancila: Premierul ne-a stricat relatia cu Regele Iordaniei

Klaus Iohannis a lansat un atac drum la adresa Premierului. Presedintele sustine ca din cauza Vioricai Dancila, Regele Iordaniei s-a suparat .

Klaus Iohannis, atac la adresa Vioricai Dancila: Premierul a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba

Klaus Iohannis a lansat un atac drum la adresa Premierului. Presedintele sustine ca din cauza Vioricai Dancila, Regele Iordaniei s-a suparat .

KLAUS IOHANNIS: Premierul Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba, aratand ca Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei s-a simtit jignit de declaratiile acesteia si, de aceea, si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Romania.

Vizita Papei in Romania. in ce data va sosi, in ce orase si cand il va primi Klaus Iohannis pe inaltul prelat

Vizita Papei Francisc in Romania se va desfasura in perioada 31 mai 2 iunie. inaltul prelat va fi primit de presedintele Klaus Iohannis la Bucuresti in prima zi a vizitei. Suveranul Pontif va merge apoi la Sumuleu-CIuc, Iasi si Blaj. Papa Francisc va ajunge in Romania, in cadrul unei vizite apostolice, pe data de [] .

Klaus Iohannis, consultari cu magistratii pentru Referendumul pe Justitie

Klaus Iohannis a anuntat un plan de consultari pe situatia din Justitie si implicit pentr cea pe Referendum. Presedintele vrea sa se intalneasca cu Asociatiile de Magistrati si membrii CSM. Klaus.

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

Klaus Iohannis, marti, vorbind de unirea Romaniei cu Republica Moldova: Atunci cand ambele POPOARE vor hotari, se va intampla / Iohannis, vineri: Am spus ca suntem NATIUNI diferite, NU popoare diferite. Sunt sigur (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat recent, referindu-se la posibilitatea unirii Romaniei cu Republica Moldova, ca atunci cand ambele popoare vor hotari ca vor acest lucru, atunci se va.

KLAUS IOHANNIS: Avem o sansa reala sa obtinem o iesire ordonata a Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, la sosirea la reuniunea Consiliului european, ca exista o sansa reala de a obtine o iesire ordonata a Marii Britanii din UE si a precizat ca, oricum, drepturile cetatenilor romani din regat sunt foarte bine asigurate.

Klaus Iohannis: Am impresia ca guvernele din ultima vreme nu doresc sa foloseasca bani europeni

Presedintele Klaus Iohannis, prezent luni la o dezbatere organizata de Asociatia Oraselor din Romania, a declarat ca are impresia ca guvernele din ultima perioada nu doresc sa foloseasca bani europeni si pun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )