Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis: Presedintele trebuie sa aiba sustinerea unui guvern care sa lucreze in acelasi sens. Sper din 2015

B1 B1,
Klaus Iohannis: Presedintele trebuie sa aiba sustinerea unui guvern care sa lucreze in acelasi sens. Sper din 2015

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat LExpress, ca ar fi necesara schimbarea Guvernului, pledand, din anul 2015 ori dupa alegerile parlamentare din 2016, pentru un Executiv care sa. continuă pe B1

LIVE TEXT Discursul inaugural al presedintelui. A inceput mandatul lui Klaus Iohannis. Presedintele a depus juramantul in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul, dupa ce a depus juramantul in fata camerelor reunite ale Parlamentului. Vreau ca pentru fiecare roman sa fie in mod autentic o onoare si o mandrie ca face parte din aceasta natiune, a declarat Iohannis in discursul inaugural. imi pun intreaga pricepere si putere in slujba poporului roman pentru ca peste 5 ani sa se poata spune ca Romania a uimit lumea prin schimbarile realizate, a incheiat noul sef al statului.

DISCURSUL INTEGRAL al presedintelui Klaus Iohannis in Parlament: Trebuie sa ne apucam de treaba

Klaus Iohannis a explicat, in discursul sau in fata Parlamentului, dupa depunerea juramantului ca presedinte ca este recunoscator si onorat de increderea pe care cetatenii i-au acordat-o alegandu-l.

Traian Basescu i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Palatul Cotroceni, unde a fost intampinat garda de onoare. Klaus Iohannis a venit impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis. Dupa intonarea imnului de stat si.

Traian Basescu, despre mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca mandatul de sef de stat al lui Klaus Iohannis nu se poate intrerupe, odata ce acesta va fi depus juramantul, indiferent de decizia pe care iCCJ o va lua cu.

Klaus Iohannis a depus juramantul ca sef al statului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, depune juramantul duminica, in sedinta solemna a Senatului si Camerei Deputatilor, ulterior, la Palatul Cotroceni, urmand sa aiba loc ceremonia de predare-primire a.

Klaus Iohannis a depus juramantul ca sef al statului. Vezi ceremonia integrala de la Palatul Parlamentului (VIDEO)

Presedintele ales, Klaus Iohannis, depune juramantul duminica, in sedinta solemna a Senatului si Camerei Deputatilor, ulterior, la Palatul Cotroceni, urmand sa aiba loc ceremonia de predare-primire a.

Klaus Iohannis vorbeste despre planuri radicale pentru Romania intr-un interviu pentru The Independent: Multe lucruri trebuie sa se schimbe

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat intr-un interviu pentru publicatia britanica The Independent ca isi propune sa transforme radical viata politica romaneasca cat timp se va afla la putere, aratand ca multe lucruri trebuie sa se schimbe in Romania.

Klaus Iohannis depune duminica juramantul. Ulterior, Basescu ii va preda stafeta la Cotroceni: Trebuie sa puna virgula dupa mandatul meu

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va depune juramantul duminica, la ora 12. 00, in sedinta solemna a Senatului si Camerei Deputatilor. Dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, va avea loc ceremonia de predare-primire a functiei intre Traian Basescu si Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen sa fie luata pe criterii tehnice, nu politice

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca decizia privind admiterea Romaniei in Spatiul de libera circulatie Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare, seful.

Ce a facut presedintele Klaus Iohannis in primele 24 de ore de mandat. Lumini si umbre

Proaspat instalat la Cotroceni, Klaus Iohannis a confirmat imaginea neamtului serios si harnic, bifand deja pe agenda cateva actiuni. Dupa receptia privata de bun-venit, organizata la Cotroceni, el l-a chemat pe Victor Ponta la o discutie, apoi i-a acordat o decoratie unui fost detinut politic. Tot Iohannis l-a instalat insa in fruntea consilierilor prezidentiali pe Dan Mihalache, un politician controversat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,281 seconds )