Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis a rechemat sapte ambasadori. Cine sunt acestia

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a rechemat sapte ambasadori. Cine sunt acestia

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de rechemare de la post a sapte ambasadori ai Romaniei, informeaza Administratia prezidentiala. continuă pe Adevărul

Sapte ambasadori romani, rechemati in tara de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de rechemare de la post a sapte ambasadori ai Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. Astfel, au fost rechemati: -Bogdan.

inca sapte ambasadori rechemati de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele de rechemare a sapte ambasadori ai Romaniei.

Asociatia Colectiv GTG 3010 ii cere presedintelui Klaus Iohannis desecretizarea informarilor SRI privind problemele din sistemul medical

Asociatia Colectiv GTG 3010 solicita presedintelui Klaus Iohannis desecretizarea informarilor Serviciului Roman de Informatii cu privire la vulnerabilitatile si disfunctionalitatile din sistemul public de sanatate, scrie News. ro. Solicitarea vine dupa ce testele ordonate de catre Ministerul Sanatatii au aratat ca dezinfectantii livrati de Hexi Pharma erau diluati si de 2. 500 de ori.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Cotroceni, despre criza din Sanatate: Seful statului si cel au Guvernului au convenit ca se impune adoptarea unui nou set de norme de control si testare a dezinfectantilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut vienri o intalnire de lucru, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre criza din sanatate, precum si despre pr.

Dosarul casei lui Klaus Iohannis capata o turnura incredibila: Doua noi procese au fost intentate din Statele Unite (VIDEO)

Dosarul casei lui Klaus Iohannis capata o turnura incredibila! Situatia se complica dupa ce au aparut doua noi procese, intentate tocmai din Statele Unite. Fiscul sibian a incercat sa radieze dreptul d.

Cum beneficiaza Klaus Iohannis de doua actiuni in instanta care suspenda radierea din Cartea Funciara a casei pierdute in Sibiu/ De ce amana fiscul sibian radierea dreptului de proprietate

Statul roman nu poate intabula casa pierduta de familia Iohannis in instanta, dupa ce coproprietarul imobilului Rodica Bastea a cerut ca instanta sa constante nulitatea certificatului de mostenitor, socotit drept fals si anulat deja de justitie. Un avocat a explicat pentru HotNews ca demersul Rodicai Bastea in justitie poate aduce pentru ea si sotii Iohannis o extindere a perioadei in care , in calitate de coproprietari si mostenitori, cei trei pot incasa bani din inchirierea imobilului din centrul Sibiului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.228 seconds )